Prijava
   

I na tenisu bi napravio atmosferu

Vasjtinski Gaskojn među bečkim filharmonistima. Jebeni bogotac za bilo kakve provode i podizanje atmosfere.

A: Leptijebem, Đuka je jebeni bogotac. U kafani bila smorčina, banuo on sa kartonom rubinštajna i ostadosmo do zore. Lik bi i od sahrane napravio provod.
B: Tajfajzen bratori, Đuka bi i na tenisu napravio jebenu atmosferu.

Komentari

Minus, jer na tenisu postoji atmosfera. Itekakva.

Ja cepih plus, jer mi deluje da je na tenisu za razliku od fudbala rsmo +

Ne znam, ja volim tenis, pa sam možda subjektivan. A bio sam na Dejvis kupu kad su igrali naši, to je haos bio. Plus što sam bio na par mečeva, pa kad navijaš, a onaj tvoj mu zavuče drop šot, ma skočiš k'o da je sa centra go dao. :D

A bio sam na Dejvis kupu kad su igrali naši, to je haos bio

Dobro ovo jeste malo specifična sredina, pa je bio haos.....mi smo rođeni haos da pravimo :)

А не знам брате Нинка, пре бих женски карлинг са Леом Киш као коментатором гледао него тенис, мени је то ужасно досадан спорт, а и док траје поен публика ћути (на то сам мислио кад сам писао, скоро цео меч се не чује ништа). :-)
Финала можда буду занимљива (мада публика опет ћути током поена и сервиса), поготово јер наши спортисти без драме на крају не би били наши :-), али примера ради, против Индије прошле године је било ужасно досадно. То је било неко четвртфинале, осмина-финала, тако нешто у Дејвис купу.
Примера ради, у кошарци, фудбалу, рукомету, одбојци, па чак и ватерполу понекад, практично целу утакмицу, без обзира било финале или прво коло, увек има добре атмосфере.
Ау, ал' се искењах у коментару. Хвала људи свакако на коментарима и критикама и оценама, па ћемо наставити расправу уз неки вопс на Ол стар фудбалу кад банем током лета. Ако ме будете примили, наравно. :-)

Ma slažem se ja sa tobom da je bolja atmosfera na ostalim sportovima, naravno, a i napisao sam da volim tenis, pa sam možda subjektivan. :)

Ču ako te budemo primili, samo donesi dobru volju i dvolitru Lava, pa da raspalimo. :)