Prijava
   

Idi Amin Dada

Diktator iz Ugande. Lični prijatelj Druga Tita i Zahara/učio ga da svira srpsko kolce na 'armonici/.Bio je opsednut engleskom kraljicom Elizabetom, koja je odbila da ga primi u audijenciju, zbog kršenja ljudskih prava. Ljut zbog toga, javno je ponudio škotima da im bude kralj i da ih oslobodi od vekovne dominacije engleza. Po tome je skoro snimljen i film. U svojoj zemlji uveo je jus primae noctis/"pravo prve bračne noći"/, jer je smatrao da sve žene pripadaju prvo njemu. Nesumnjivo je imao harizmatičnost, izuzetne oratorske osobine. Najbizarnije je to što se sa svojim protivnicima obračunavao tako, što ih je bukvalno jeo. Imao je poseban frižider u kojima je držao prste svojih protivnika.

Komentari

mamu mu jebem bolesnu

svaka čast na sećanju... sećam se da sam nekada znao tako da se predstavim... koliko se sećam kad je bio studentski protest neki krenuli da se džekiraju, kao na ulazu u faks te pitaju ko si, a ja rek'o Idi Amin (lekovit je k'o vitamin). Ubaciću kasnije jedan klip, ali ne iz Kralja Škotske.

fala, što je najbolje u celoj priči. Nikada nije odgovarao za sve ono što napravio. proteran je i umro je ko baja sa dvaes žena pored bazena, negde u Saudijskoj Arabiji, ako se dobro sećam.

Klasičan primer retardiranog negroida...

Onakva budala je mogla da bude bilo sta!
Precitao sam kratku biografiju kad je riknuo, da crnes od smjeha : nadio sebi neku nebuloznu titulu "dozivotni predsjednik, komandant vojske, kralj marsal svih zivih bica.... poslijednji kralj Skotske (vidi film)", podigao Hitleru kip ispred palate (njegov idol :), prijedlozio da se okonca hladni rat na ringu itd.

Legenda!