Prijava
   

Ilibijada i Odsiseja 2011.

Najnovija saga o hiljadu belih tankera i stotinu moćnih kraljeva ujedinjenih i rešenih da doakaju sunećenim vlasnicima evropejskih sisatih sisačica haremlika. Družina je šarena i adekvatno vesela. Vode je dva napaljenka neopevano basnoslovnog libida, jedan je galski petao a drugi latinski lešinar. Prate ih lažni ciganin, sisata klimakterična germanka, ostrvska veštica i još cela horda manje važnih poslužitelja, flertera i profitera pride. Zaploviše oni preko mora sinjeg ...

Korpusu elite evropejskih kurvi je u zamenu za oslobađanje jarma arapskog kurca ponuđeno sisanje istog takvog ali evropskog. Jes da će zarada biti manja, ali zato evropski imaju patriotsku aromu. Na kraju ko pita kurve a boga mi i sunećene, bitno je da je osmišljena strategije sisanja. Svi će veselo da posisaju. Zapravo, radi se o multilevel sisanju i to ne bez razloga. A razlog? E tu se malo zapelo, mada se ubrzo i rasplelo. Iz bezdna tmine istorijskih vilajeta iskopano je iskonsko i očigledno ničim osporeno pravo na sisanje ilibijumskih podzemnih izlučevina. Konačno, dokaz o pravednosti prava je pronađen i to takav da nije mogao biti očigledniji, ubedljiviji, vredniji i što je najvažnije drevniji – pa ljudi svi smo mi iz Afrike, a možda čak i severne.

Nat Geo nam je oglodao i kurac i uši neoborivim dokazima velikim kao vrata, proizišlim iz vrtloga etnogenetičkog belosvetskog bunarenja, da je afrički kurac svima nama tata. I koji moj sada hoće Ilibijci? Da nam prodaju naftu naših askurđela koji su podjednako sejali uglavnom bezvredne gene i goreli na afričkom suncu pre nego što pronađoše senovite evropske prašume. E ne može više. Svi imamo pravo na parče Afrike jer smo svi mi afričke izbeglice u rasejanju širom sveta. Afrika je podjednako svačija askurđelovina.

Sada kada je globalna restitucija pravedno sprovedena svi su zadovoljni sisanjem i posisanim, osim možda haremlika, ali ko njih jebe.

Komentari

osim možda haremlika, ali ko njih jebe.

Mene zanima sta je sa Gandalfijevim haremom. Mora da je na rasprodaji.

како је ово актуено ових дана, браво

како је ово актуено ових дана