Prijava
   

Ima radno vreme od 12 do podne

Kaže se za neradnika, večitog parazita koji živi na grbači roditelja dokle god može.
Neće da radi makar nemao šta da jede!

Komentari

Država je u kurcu, ne samo Srbija, već maltene čitav Balkan, tako da je danas jako teško naći (iole normalan) posao, čak i kvalifikovanom i vrednom radniku. Ali, brate, zato i ima pun kurac jebenih neradnika koji bi da voze Audi A8, žive u vili od $10 miliona, a da prstom ne mrdnu. Lešinari koji čekaju da sve padne sa neba, a za sve krive državu. I zato pluščina, sine!

E kad čujem ''radio bi ja al nema posla nigde'' i onda počne da psuje po državi kako mu je ona kriva...pa živ ispizdim. Ko oće da radi i kome gori pod nogama naće posao uvek. A kad neko neće uvek ima neki razlog.

Mrzim kad moram da dam + na depresivne i zivotno realne defke. Gde sve covek ne slomi kicmu radeci sve i svasta 12 sati dnevno, a onda ti ovi gorenavedeni nabijaju grizu savesti sto ides na letovanje negde avionom. Kus bre, moje!

a kad sam dvoici ortaka koji su najglasniji u kukanju ponudio posao, ništa teško ništa komplikovano, za 25 000 mesečno, oboica su odbili uz obrazloženje da je to jako malo...i posle pola sata su ponovo počeli da kukaju u kakvoj državi žive...eto...

Ko oće da radi i kome gori pod nogama naće posao uvek. A kad neko neće uvek ima neki razlog.

Tako meni jedan ortak (nezaposlen) kaže kako nikada ne bi radio u rudniku, kako ne bi mogao itd. Kad ću mu ja... Pitao bih te da nemaš bukvalno šta da jedeš, a da možeš samo tamo da se zaposliš. Radio bi i pevao. Ne zato što želiš, već zato što bi se samo tako prehranio. U muci se mnoge stvari nauče, i one koje se mrze se ''zavole''.