Prijava
   

Informatičar na plaži

Uočljiviji od obdarene sedamnajstogodišnjakinje u toplesu, oko vrata nosi fotoaparat koji je BestBuy najprestižnijeg informatičkog časopisa - kojim slika Mlade mame.
Krasi ga izrazito beli ten, nježne ruke, dlakva prsa i zapanjujuće bele noge, nakon više od 2 sata provedenih na suncu dobija boju ciklame te nanosi na sebe veće količine kreme koja ga čini još upadljivijim. Na prvi pogled (na informatičara) dobijate osećaj neke "mekoće", deluje poprilično tromo, leno i neispavano; uglavnom se valja po necem ala francuski lezaj na naduvavanje.
Obavezno sa sobom nosi netbook (autonomija baterije mora biti makar 4 sata) sa stalnim Internet pristupom kako bi ostao u toku.

Na pitanje koje mu devojka sa peškira pored uputi (na losem srpskom) "Koji jezik znas?", on odgovara "Od objektno-orijentisanih Javu, C#, a od proceduralih...".
Svojim prijateljima pise razglednice koristeci html tagove.

Me, me, me...

Komentari

u Javi je dobar kes, al je bolje biti sysadmin

Na jedno rame si lupim Java, a na drugo C# :-P... pa da vidiš što ribe lude... :-P, ne tamo neke kineske gluposti...
Heheheheh....

Ja imam taman ten, nemam dlakava prsa i bele noge :)

Eh da, i ne slikam mlade mame :)))

to je neki fonovac,da se zakljuciti po izboru oop jezika:)

Sterotip, ja znam 90% programera koji ne spadaju u ovakvu kategoriju, i veliki broj ne-programera koji spadaju.

Svejedno, dao plus.

Slažem se sa Zevonjom, nikad mi ta dva ne bi upala u prvi izbor kombinacije, doduše, Java bi verovatno bila jedna od dva izabrana, ali C#... nop.

jao, hahahaha... ova je odlična :))) + i omiljeno!

Свиђа ми се. Не информатичар, него дефка. +

@SMarko, on ide u one "..." kod proceduralnih... mada sam prvo hteo napisati Modulu 2...
@zevonja, PMF...
@Limette, pa kakav si ti to programer :-P...
@sixpack, to sam naveo zato sto je vecina kad tad cula za njih, da sam naveo prolog, asembler, modulu 2, lisp, COBOL, ili nesto slicno, masa ne bi imala pojma o cemu pisem... i tesko da bi skontali o kom "jeziku" pišem, ne bi uhvatili poentu... bla... bla...

Ma, zajebavamo se. Mada, meni bi palo na prvu loptu C++ i Java (iako radim najviše sa PHP u ovom trenutku).

Aha, ok... :)
Kratko sam radio sa PHP-om, buduci da sam dobro upoznat sa Javom - lakse mi je bilo prihvatiti JSP... Volim svaku funkcionalnost razbiti u dosta manjih celina, vise slojeva i posteno je testirati. JSP mi se za tako nesto cini prirodniji, u PHP-u mi je sve nesto nabacano i izmesano. Opet, napominjem da nisam bas najbolji sa PHP-om... bla... bla...

kad smo se vec raspisali.. ja bas trenutno ucim c#,polazem ga 24og :/

Omiljena. Ali ja nemam beli ten, nježne ruke, dlakva prsa i zapanjujuće bele noge i nemam fotoaparat kojim slikam mlade mame. xD

Imam netbook, ali sam bar nekolliko sati svakog dana mogao da se uzdrzim svoje potrebe za kompom.