Prijava
   

Insajderski glas Gorana Dimitrijevića

Najsugestivniji glas na ovdašnjem medijskom prostoru. Razvija osećaj krivice još kod beba u maminom stomaku. Ako ga slušate više dana u vestima, insajderu i raznim emisijama o životinjskom svetu koje imaju za temu ranjene dinosauruse i umiruće zebre, nekako se budi čudna misao da se sve to ima neke veze sa Srebrenicom i da smo vrlo blizu Twin Peaksa.

Fala bogu, nestade struja pa sam se oslobodio opasnog TV zračenja.
O njegovim obrvama-neki drugi put

Komentari

Super definicija. Ali, ja njega ipak gotivim, makar dok vodi emisije o dinosaurusima :).

:+D
I čestitke na pobedi!

On se stvarno uzivljava u sve tekstove, ali... kad vuce korene iz groznog doba i uloge njegove TV kuće. Zamišljam da ga na čitanju emisija o dinosaurusima dok spremaju prevod, vraćaju: Ajd čitaj ovo ko vesti iz Srebrenice...;)

Plus, ko god to bio (ne gledam mnogo TV). Sviđa mi se opis :-)

RD, hvala...sklopiše deca kockice za jedno veče, ali "šta će biti s kućom"-ne se znaje...;)

Da, kad podigne obrve i začkilji očima, neminovno pitanje gledaoca je: "Šta sam opet pogrešio?" Ali je ipak najbolje kad moj deda gledajući ga, počne nesvesno da ga oponaša.

Iskusni nemoj molim te sa tim deca, pola ih je starije od stručnog konsultanta Materića!

Rašić konačno proradio.

Lola, za taj stav je zasluzan Veran Matić. Ali u toj definiciji Goran mi ostao malo nedoradjen, a obrve i pogled su mi jos neosvjivi...;)))

Naježim se više samo od glasa onog lika što je narator u emisiji o zločinima u Rusiji.

RD, u pravu si, nisu vise deca,,,a konsultant/zajebant...šteta što kad je igrao nije nastavio onu igru koju su vukli pok.Brkić i Mića Berić

Кад се већ сви нешто рекламирају преко твоје грбаче, ево онда и моје виђење на задату тему http://vukajlija.com/medvedica/104019

Sjajno, genijalno....Poštujem ja njega, ipak. ++

Има најјачи глас.