Prijava
   

Insistiranje na činjenici da se sudbina isprečila na putu sreće

Jedna od osobina domaćih štampanih medija koja u svakom čitaocu sa više od 2 pokretne sive ćelije izaziva ubrzan proces pretvaranja dotičnog sredstva informisanja u pomoćno grejno telo.
Kao da nije dovoljno što se neko pridružio spisku onih koji dogodine neće na letovanje i što mu je posvećeno pola formata u rubrici u kojoj je put za onaj svet prikazan k'o da su ga režirali Kusta, Spilberg, Stiven King, Ed Gejn i Televisa zajedno; šlag na govnavu gomilicu melodramatičnog škrabanija obavezno mora da bude činjenica da je glavni protagonista imao tolike planove pred sobom i da je to baš 2- 3- 5- šurnaj'st- namnaj'st dana pred smrt objavio životnom saputniku koji se, eto, našao u ispovedaonici na vašaru ljudskih tragedija koji se održava u 2 novinske strane, svakog dana.

''Mladić (23) tragično nastradao sletanjem sa petlje autoputa te proletanjem kroz gradski autobus i završavanjem u sanduku kipera koji je baš tad istovarao džubre u mutno Dunavo.
2 dana pre tragedije, njegova devojka (21) je dobila poruku koja je glasila:
''Dušo, malo mi se trese volan, mislim da je homokinetički, Odoh kod majstora, pa čim dođem, pakujemo se i idemo za Prijepolje. Mva :*''
Vozilo je nađeno kad ga je izvukao pecaroš na bućkalicu 50 kilometara nizvodno kod Banatske Palanke te je poslato na vandredni tehnički pregled kako bi se dalje utvrdio uzrok sletanja.''

Komentari

Čit'o sam samo primer i lupih pluščinu.

Vaistinu je tako
+++

Јанкела, добро је ово +