Prijava
   

Internet hrabrost

Kada isprozivaš najpoznatijeg i najomiljenijeg člana nekog sajta ili foruma, uz to se najebeš mame moderatorima i obećaš da ćeš ih sve razbiti od batina. Onda kao vrhunac svega, kažeš im da živiš na Novom Beogradu kod Fontane i da ćeš ih sutra tamo čekati kod Meka u podne, da rešite neke nesuglasice oko banovanja i brisanja postavljenog Jutjub snimka sa foruma. Onda staneš iza drveta i posmatraš dal` će neka dva noob-a da se pojave. Internet hrabrost je totalni antonim pravoj hrabrosti i internet kurčenjem se bave samo iskompleksirani noob-ovi, kojima svi lupaju čvrge.

Šta kao ovaj Džimi je neka faca pošto voli Cepeline? Cepelini su pederčići, a Amadeus bend su face! A ovaj Kurd se isto nešto pravi pametan!
Šta kao ovaj Kaizen je uvatio boga za muda pošto je smislio Vukajliju a?
PLAGIJATORU JEDAN!!!
Bre, mnogo mi idete na kurac. Čekam Vas ispred Meka u 21. Bloku sutra u podne!
PS. Da Vam više nije palo na pamet da polemišete oko neke moje definicije dal` je dobra il` ne! Ima bre da Vas naučim pameti!

Komentari

+
Ababovicu, čekamo te kod kolima! :-)

...sa sve Lili Alen i drugaricom Rozgom...;)

Ja nisam poznat i omiljen član ovog sajta, ali baš bih voleo da me neko malo tako sačeka, pa da mi plati za sve što sam se iznervirao u poslednjih 6 meseci :)
+

Sta je, bre, ababovicu, ja cekam juce dva sata kod Meka, tebe nema? Alo breeee, nemoj da ne dodjes sutra, breee! Pucacu ti u kolena! ;)

Mesto mene doći će samo Rozga.Zaključili smo da će ti to biti dovoljno....;)

Ja dolazim licno sa Rozgom! (jebiga, ne moz` se zalite da mi je lose)...

Ja dolazim licno sa Rozgom! (jebiga, ne moz` se zalite da mi je lose)...

@Jericho: Pa ja dos`o danas :)

tako je mene juce isprozivao jedan lik

Хахахах! Тек сад видим ово. :)

+

- samo zbog Cepelina!