Prijava
   

Internet lezbejka

Visoka, prelepa devojka zavidnih oblina, koja je prilično liberalna u pogledu seksa. Iako se izjašnjava kao lezbejka, tebi će priznati da joj se jako dopadaš, i učiniće da se osećaš vrlo posebnim. Provodite sate pričajući. Ubeđen si da si našao ženu svog života. Ona letuje na crnogorskom primorju trenutno, zašto ne bi došao da se upoznate i ostvarite svoje onlajn fantazije?
Presrećan, bacaš stvari u kofer, devojci ili ženi ( ako ih imaš ) govoriš da si dobio hitan poslovni poziv. Put do Crne Gore je praćen čestim cupkanjem jedne ili druge noge, i nabreklinom u predelu međunožja. Stižeš, prijavljuješ se u hotel, na telefon ti stiže poruka:

" Slatkišu, znam jedno brdo nedaleko od hotela, jako je romantično i usamljeno, kupi vino i vidimo se tamo uveče, da gledamo zvezde. Ja pravim večericu. Ponesi novčanik, posle ćemo na žurku u elitnu diskoteku. Vidimo se ljubavi, kis"

Opčaran, pazariš vino skupo ko vatra i hladno ko taština duša, kondome, briješ se gore, briješ se dole, oblačiš najfensi šulju, gilje i lone, trčećim korakom se zapućuješ ka randevu pointu. Sad, od količine sreće koju imaš, zavisi da li će te na brdu sačekati Balša i Mićun, koji će ti pokrasti ostatak para, izubijati te kao kera i ostaviti te na brdu s rečima: " Ajde prti Bee-gee! " . To je srećnija sudbina. Ako si baš nesrećan, sačekaće te Abdulj, Redžepi i Mustafa sa hloroformom umesto poljubca, i hiruškim alatom umesto escajga za romantičnu večericu pod zvezdama.

Komentari

Наслов је обећавао... Да би даљи текст ОТКИНУО! Надам се да није пример из живота хаха. Али ово је брука добро.

Наслов је обећавао... Да би даљи текст ОТКИНУО! Надам се да није пример из живота хаха. Али ово је брука добро.

Хахахах, хвала на похвалама :Д Не, на срећу није, дефка је проистекла из моје сумње да на свету постоје сексуално либералне девојке које маштају о дивљем сексу са тоталним незнанцима. :)

Ajoj, kako sam se slatko nasmejala! :))) +

Ajoj, kako sam se slatko nasmejala! :))) +

opravdavaš nik u potpunosti :)