Prijava
   

Internet

Ono što roditelji u većini slučajeva ne znaju da koriste ali zato kad im nešto treba obavezno te maltretiraju da im nađeš nešto preko interneta kao da znaš ceo net napamet.

Otac: Sine, imaš 5 minuta da mi nešto uradiš?
Sin: Kaži ćale.
Otac: Našao sam u babinom podrumu neku sliku sa nekom ženom iz 1931. godine. Ima na sebi inicijale slikara E. Š. Možda vredi, jel možeš da je pronađeš na internetu?
Sin: A šta da ukucam na Guglu majke ti? Jel znaš bar kako se zove slikar?
Otac: Ma nemam pojma, ja da znam ne bi tebe pitao.
Sin: Pa kako da ti nađem onda?
Otac: Pička ti materina, ceo dan si na internetu a meni ne možeš 5 minuta da posvetiš! (odlazi iz sobe)

Majka: Sine, pošto sam ja u to vreme na poslu pa ne stignem da gledam, jel možeš da mi skineš onu seriju "Indija" što se pušta na B92?
Sin: Sad ću da probam da vidim da li ima.
Posle 10 minuta traganja:
Sin: E, nema ta serija nigde, sve forume sam pretražio.
Majka: Kako samo moja serija nema a sve one tvoje što ti trebaju skidaš sa interneta?
Sin: Pa kevo, verovatno je ta serija sranje neviđeno za koje niko nema vremena da gleda a kamoli da snima pa da kači na net!
(Majka odlazi iz sobe)

Komentari

ahahahahaha....koliko su ovo poznate situacije! :D

Ne pitaj koliko su poznate. Mene cale redovno maltretira za neke gluposti za koje je ubedjen da su moguce, a ja necu to da mu uradim..... +

stratimire ako mi bilo ko nađe makar i jedan dupli nalog brišem profil i nikada više ne posećujem ovaj sajt. Pozdrav

nemoj me j..., možda ću ti nekad trebati. ako je to tačno, onda je ovo stvarno otišlo u kurac, jer ovakva glupost, ovako loše sročena definicija na prežvakanu temu da ima 10 omiljenih, znači debelo nešto ne valja.

@stratimir evo ja sam recimo stavio omiljenu, zbog mnogobrojnih ovakvih iskustava... a za ostale ne znam :D

@Netopir ako imaš mnogobrojna ovakva iskustva onda ti je ovo svakodnevna pojava, i onda ne razumem. to kao da neko definiše pišanje-to je ono što svi radimo i svi trpaju u omiljene jer svi to rade.

@stratimir ne svakodnevna, ali nekad česta. Jednostavno se nasmejem kad se setim starih dana, a ova defka mi je u ovom konkretnom slučaju u tome pomogla.

E. Š.? Da nije Egon Schiele, moj omiljeni rani austrijski ekspresionista? :)

hahahaha, nije baš ali hvala na trudu :)

Човече, мене твоје дефиниције и теме које бираш неодољиво подсећају на аутора Ајнштајна, само што је он повремено духовит и има знатно шири вокабулар.

Što napadate čoveka, šta vam je aman?
+
Inače, mene su pitali da pronađem neki naš stari šljivak, ali da se vidi perfektno i kad nisam uspeo, bila je slična situacioja kao sa tvojim ćaletom. :)

Ово је једна од сто варијација на исту тему.

Jbt postala Vukajlija prepuna hejtera... Opustite se ljudi, ovo je sve zezanje i razonoda, ne vidim cemu prepucavanje i potreba za raspravom oko kvaliteta necije definicije, kao da nemaju ljudi pravo da stave u omiljeno ili da daju plus cemu oni hoce... Nije vas smisao za humor kosmicki zakon!

дефка ко дефка је 'нако, али примери откидају +

Plus! Ova moja smara da joj nadjem neku igricu, a kad pocnem da ukucavam ona izlazi iz sobe govoreci da sam spor i da je sigurna da je necu naci i da nema zivaca da ceka.

nadji mi zacas na internetu obrazac zahteva za subvencionisanje poreza na zarade i doprinosa za penzijsko i invalidsko osiguranje, "sluzbeni glasnik RS", broj 36/2011 koji je donet na osnovu clana 4. stav 2. uredbe o podsticanju zaposljavanja, a stupio je na snagu 28. maja 2011. godine i ostampaj mi. posle 95 minuta ulazi u sobu: jesi uradio ono sto sam ti reko? -nisam cale, nema, kupi kosta 20din.
Otac: Pička ti materina, ceo dan si na internetu a meni ne možeš 5 minuta da posvetiš!