Prijava
   

Irumarci

Termin u domenu psovke izveden iz latinskog "irrumāre" - pušenje kurca, koji naznačava aktivan čin oratora. Irumarci su, dakle, ljudi koji svojim ponašanjem nedvosmisleno izražavaju želju da popuše kolosalnu penisurdu, poput danas popularnih botova, Jehovinih svedoka, Kirbi prodavaca i tele-anketara.

- E alo, meni si našo da kradeš bostan, je li Irumarac?! Sine, dodaj taji Momčila Krajičnika i zatvori okice na momenat, dok tata izsodomiše čiku.

SK2016 "Renesansa"

Komentari

Uvek je lepo bilo kad čovek ume da barata latinskim.

супер је ово

Bilo je lepo, ali kako ja da znam značenje ovoga. Dvosmislenosti nema, jedino što mogu da zaključim je da je pogrdno. Plus inače.

mada ne mora biti
- De si Irumarac?
- Evo sad sa posla.
- Baš si irumarac!
-?

Zašto insistiraš na tome da budeš glup? Tamo si ispravio svoju grešku, dakle nisi bio u pravu, a i dalje smaraš na istu temu. Dakle, ili ćuti, ili vrati svoju definiciju u izvorni oblik, da makar imaš pokriće za svoje stanje.

Vratio sam zbog profe i osoba koje imaju IQ ispod 80, ali objašnjavam tvoj razlog. Da gledam iz tvog ugla, minus na ovo k'o kuća.

Ovo je izraz koji ima pokriće, iako za njega treba predznanje. Tvoj originalni naslov tamo ima previše tumačenja i nejasan je, što, video si, nije bila samo moja logika.

Ovde plus, na tvoju minus. Jasno i obrazloženo (i uvek ću ti obrazložiti minus, jer je divna zabava tvoja reakcija posle, svaki put).

Nemojte ljudi, ko boga vas molim, da se svađate. Širite ljubav...

Vratio sam zbog profe i osoba koje imaju IQ ispod 80

Asi me rebno sad, uh...

Dobra defka, btw, prognoziram tešku prođu na takmičenju, doduše:)

Asi me rebno sad, uh...

HAHAha, nije tebi bilo namenjeno

Nema veze, bar da ispadnem uz neki otpor, umjesto da tek tako odustanem, jer bih onda bio okarakterisan kao klasični irumarac.

Treba predznanje i ima pokriće? Jesi čuo ti za asocijacije, imaš jednu stvar koja asocira na drugu, tipa poređenje, imaš dve stvari koje se porede, ali ne, on ne može da tumači i zaključuje.

Dobar si lik, Plastika, eo jedno virtuelno pivo od mene :)

Dobio si pvt, dva, pa pročitaj malo prave literature

Inače, interesantno je da je ovo ovom autoru jubilarna stota definicija, not that anyone cared or asked.

Čestitamo, plastikaneru!

I od mene čestitke. Tek sad shvatam da mi je ovo "protivnička" definicija :D

Jebote aste se popičkarali na onoj Henrijevoj definiciji...

Ako ćemo iskreno meni ovaj izraz suviše je andergraund da bi se ikad mogao raširiti u govoru (iako zvuči primenjivo i fluidno za izgovor), ALI poenta takmičenja je u kreiranju novih sadržaja tako da cenim zetov trud.
Možda bi bolje bilo da je uzeta reč malo poznatija i iz nekog jezika tipa španski ili italijanski.. koji je sada in međ mladima.

Iako su i španski i italijanski romanski...

Pređe ovo takmičenje u opštu tuču lel

Pa pravo da ti kažem, ja ovo svaki dan koristim kada se prepirem sa ovim Belgijancima i drugim nekrstima koje me okružuju. Kulijada je termin, jer malo ko zaista poznaje i psovke/vulgarizme na latinskom, a tu je onda i čar - da karaš one kvazi-intelektualce.

Eto dobre primene. Meni je stvarno kul izraz i ako bih posmatrao sa strane, ne znam koji je bolji, da l' Plastičnog, ili moj, iako svoj već koristim uveliko :D

Pošto ne posmatram sa strane - moj bolji, ehehehe.

Јеве ти пример, ахахах..++