Prijava
   

Isidora Bjelica

Isidora Bjelica je srpska spisateljica, rediteljka, profesorka svega, proizvođač rakije, seksolog, degustator rakije, internet stručnjak, muzičar, manekenka, ikonopisac, profesionalni reli vozač, imam u Sarajevskoj džamiji, fotograf, glumica, filatelista, gost u emisijama, TV lice, izdavač časopisa, menadžer i sve drugo što se može biti na svetu osim gejše i uzgajivačice golubova.
Osoba suprotnog pola(nebitno kog) koja je uspela da štrika nešto od vune više puta po više sati, u isto vreme izgovarajući 11345 reči u minuti TV programa proizvodeći istovremeno zvuk puškomitraljeza iz filma "Bitka na Neretvi" ili "Sutjeska". Vrhunski stručnjaci američke NASA-e još uvek ne mogu da dešifruju iz kojeg od ta dva filma potiče ovaj fenomen. Bavila se svim i svačim osim sobom. Bila je i ostala velika prijateljica Ruške Jakić što je samo po sebi još jedna razumom neobjašnjiva pojava. Jedna fotografija čak dokazuje da je Inferno Isidora u stvari Hitler, ali to nije ništa u poređenju sa njenim snobovskim CV-om.

Komentari

Bila je jednom prilikom i samostalni gutač plamena! plus

Još tri strane da si je opisivala-ona i dalje pliva na površini i zadovoljna je sobom. Što sam jednom rekao(i napisao negde ovde)...IMA NOS..+

Ово је нециклопедија! +++

коју сам ја написао!

"Bavila se svim i svačim osim sobom." Dobra definicija, ne samo za dotičnu...