Prijava
   

iskusni interpretato

Placeni komentator vukajlije.

Kurd ima popularnost preko 15.000, ali dzaba, iskusni interpretato ima skoro duplo vise komentara!
Iskusni interpretato je prokomentarisao frizuru Caka Norisa.

Komentari

Bravo on je iskomentariso skoro sve moje definicije do sad zasližuje da bude definisan +

Pritom su mu komentari bolji od mnogih definicija na Vukajliji
+

Slazem se :) Covek je legenda!

Jedva cekam komentar za ovu definiciju od njega!

ma iskusan je on, nece on ovo komentarisati...kao... ;)+

Ma, čovek je car. :D:D

A dusu bi sada prodao djavolu samo da ostavi komentar... :)

Kolega ababovic, čuvajte dušu-trebaće Vam. Mislim da ste prerano ušli u definisanje jedne uobičajene pojave-kod nas i u svetu, kao što je komentarisanje. Mogli smo lepo da se dogovorimo i izbegnemo neke greške.Ja nisam“plaćen“-ja sam preplaćeni komentator. Ja sam domaći preplaćenik i strani izdajnik, ali razumećete, o tome Vam ne mogu mnogo više reći, osim da nas nekoliko XXL Vukajlijaša živimo na nekoliko susednih brda u svojim rezidencijalnim vilama i, što bi rekli Vukajlijaši-zajebavamo se na teret naroda. Znam da mi je Kurd prvi komšija i da se on nikada neće odreći svojih poena, definisanja i virtuelne slave, kao što se ni ja ne odričem prava na komentarisanje. Viđamo se po potrebi. Stanovnik trećeg brda je Surovi, ali njega nisam još video, čuo sam da je u lovu, dok ne prebrodi neke nesuglasice sa nekom Dunjicom, devojčurkom koji se nameračio da mu dođe glave.
Priznajem da sam komentarisao frizuru Čak Norisa, ali samo jednom, i to u sebi. Shvatio sam da bi tzv.“čačanka“ mogla u nekoj daljoj fazi svoje popularnosti da ugrozi stabilnost i regionalni razvoj majke Srbije, koja je mnogo manja od majke Rusije, a priznaćete to ne može da bude prijatno.
Inače, više preferiram Batu i Duleta od Čaka. Vukajliji sam o Bati podario jednu definiciju, dok mi je sa Duletom to mnogo teže da uradim. Znam da je jedva preživeo jednu pornjavu snimanu i prenošenu iz Švedske na nekom evropskom prvenstvu kad su ga sjebale domaće zvezde, pa otada pornjavu je uglavnom upražnjavao sa komšinicom i tek odnedavno počeo da se kurči i šire-znači, biće materijala…
Vizuelni deo priloga je vrlo jak i nadopunjuje ono što def nije rekla. Trenutno smo jači od def o Cecinoj deci, što može da laska.Stoga, od Vas ababovic očekujem snažni kvaltativni uspon posle ovog humanog napora…;)
Definiciju danas necu oceniti-dopusticu izvesne izmene i dopune...;)

Ahem.... molim da se posle ovako dirljivog komentara našeg druga iskusnog, ponovo baci pogled na moj zadnj komentar i sve je jasno. :)

ja dadoh plus... a sada ima da pogledam i profil iskusnog. Da nije mozda ababovic placen da napravi ovu definiciju kao reklamu?
(salim se) ;)

@ iskusni: Mislim da izmene i dopune nisu potrebne. :)

Osvojiti, u ovom trenutku, 20 plusova je uspeh. Da je moglo bolje-moglo je.Nekad za prodaju dobrog proizvoda nije potrebna savršena kampanja. Napravio si dobar izbor teme za definisanje...;)))
(a manje od 10 poena te je delilo od definicije dana)

Iskusni, ovaj sajt ne predstavlja Olimpijski igre, kao sto vecina zaludjenika to smatra. Ovo je sajt gde se ljudi zezaju. Ovde nije cilj dostici rang "Cak Noris" ili "Apsolutnije genije" i biti glavna faca na sajtu. Uopste mi nije bio cilj da ovo bude definicija dana, vec me je jednostavno nasmejalo to sto sam na 20 definicija, video 18 tvojih komentara. Niceg ruznog u tome nema.
Mislim da ti, kao i mnogi drugi ovde, ovaj sajt prihvatate kao preozbiljno, kao neku vrstu izazova.

A da je dobra tema - dobra je ! ;)

Sve si lepo rekao,samo i ja znam da ovo nije Olimpijada-imam 15-16 puta više komentara od definicija.To me više zabavlja-ja svojih palčeva mogu i da se odreknem. tzv.forma definicije nije uvek najbolje rešenje da bi se dobro zezao, stvara granice i daje priliku da ti neko iz moderatorske ekipe navuče opciju"nije definicija"-pa nije kvalitetno itd...Imam ja razvijen svoj Real Life, ovde svratim zbog zabave, ali kad vidim da se neki klinci muče sa sobom priskočim i dajem tzv. podršku. Ti si uspeo da me zasmeješ više puta, pa ti je komentar bio dodatno priznanje. Uglavnom oni koje češće gotivim su se i javili. Komentar je veći izazov od četa i direktnog lobiranja za svoj neki kvalitet, kao što rade neki.
Naravno, da sam se za def. dana zezao-mada imala je kad sam je video jutros samo 29, mooogli smo bolje...;))))))))))))

E stvarno sto on samo komentarise, a i ja kako sam krenuo, bogami, imam da ga stignem +

Kako ovo da zaboravim da stavim u OMILJENE-definicija ko defincija, moglo je bolje, a i komentari-ništa naročito, al' kad je već stvar lične prirode...Ababovicu, kometo Vukajlijanska

Naklon Iskusnome.
Svojim optimizmom, covek ubedi nas, zabludele ovcice, da ne treba da sisamo mleka, vec da smo vec ovnovi zvonari.
;-)))
Ababovicu, odradio si portret za medalju, te "tvoj Iskusni", kod mene, leti u omiljene.

Placeni komentator vukajlije. postoje takvi da +

A danas je to "sektarenje", eh...