Prijava
   

Isprašiti

Totalno upropastiti nekog. Objasniti mu neke stvari u stilu ''da ti ja pokažem koja cipela na koju nogu ide''. Da li ćete ga usrati od batina, odvaliti u partiji basketa ili ostaviti na pet u tabliću zavisi samo od situacije u kojoj se nađete.
Prašenje se uglavnom dogodi veoma kurčevitim likovima koji su naj, naj u svemu, a vama uvek bude milo da baš takvima otvorite nove horizonte kada su u pitanju porazi u životu, jer ionako niste imali u tom trenutku pametnija posla.

- Mare dobro završismo ovaj basket jebo te. Crkoh u pičku materinu.
- Naravno Srle da si lipsao kad dva sata niko živ nije mogao da nas pošalje na hlađenje. Vidiš da su se svi pokupili sa terena.
- Nisam ti rekao, juče kad nisi mogao da dođeš na sket bio je Rale.
- Ozbiljno? Čuo sam da dobro pika, ali nikad nisam igrao sa njim. Neko mi je pričao da je trenirao u Zemunu sa Novicom Ubicom i da mu je objašnjavao svaki put kad su igrali jedan na jedan.
- Marko je l' me zajebavaš? Rale je jedino Novici mogao da objašnjava trigonometrijske funkcije jer sam čuo da ovom nešto i ne ide matematika, ali basket...to nema šanse. Doduše i juče je u jednom trenutku počeo da prosipa tu priču momcima koji ga ne poznaju, a oni se istripovali da pred njima maltene stoji Saša Đorđević. Toliko me je smorio da sam ga prozvao na jednu partiju onako pred svima.
- Pa je l' ste igrali? Ko je dobio?
- Jesmo jer nije mogao da eskivira pred ljudima. Odigrali smo do 21, nije prešao pet. Tako sam ga isprašio da se posle toga brže-bolje pokupio i otišao kući. Nije potrajala partija ni 15 minuta. Nadam se da će posle onoga juče malo manje da kenja o svom nikad primećenom talentu.

Komentari

"Brže-bolje" u poskednjem pasusu. Inače, +

Ispravljeno Profe, fala na sugestiji.

Dooobra slengara.
Kad ćemo jedan na jedan sketba da te isprašim k'o Laki Lućijano Dača Šulca? +++

Ma daj Kure nemaš šanse :)

Vrlo pitko, sve kako treba.

Ma daj Kure nemaš šanse :)

Vidimo se u 6i15 ispred ulaza. Aj 6:20, dajem ti 5 minuta vremena da odeš po kremicu, trebaće ti da je lepo namažeš na pedu lololooo

Одлична дефка! Чудо није већ дефинисано ништа слично...Јел' неко рекао баскет? :)

Одличан сленг... Браво за бунарање... ++

Јебем ли га, има већ ово.
http://vukajlija.com/isprasiti/196403

Ова твоја је само шира, и мало детаљније обрађена али у суштини је исто.
Оставићу неоцењено, па како гбо да.

Ksno jebem li ga, video sam ja defku koju si ti linkovao kada sam pretraživao, a ni moderatori nisu izbrisali tako da je valjda u redu.

Искрено, јако је дискутабилно да ли, ако је неки добар израз лоше дефинисан (не узимам за пример овај случај), треба дефинисати опет, ако аутор сматра да може боље да дефинише. Наилазио сам на старе дефиниције дефинисане једном речју, а тако су добри и гре'ота је да се то не дефинише боље.

Ма, што се мене тиче нек' остане. Плус сам дао, кењам да је неоцењено.

Odlično napisano.