Prijava
   

Ivan Bosiljcic

Osrednji glumac odličnog izgleda. Proslavio se kao ranjeni orao. Koristeći svojih 5 minuta vrhunca, zakazao je solistički koncert pod nazivom "Ljubav je samo reč". U vezi je sa pevačicom Jelenom Tomašević. Za nju kaže da je izvrsna domaćica, da kad god imaju slobodnog vremena uživaju u kulinarskim dogodovštinama na njihov način… ona sprema, a on jede.

Komentari

Nekom pet minuta dođe rano, nekom na vreme, nekome skoro nikad...dobro ti je zapažanje...i više od dobrog...;))

znas sta, moram ti reci da nisi u pravu, a i moj stav o definisanjima poznatih licnosti ostao je nepromenjen -

hvala iskusni interpretato ;)

iskusni ne ulizuj se (:

Sevi, svoj stav si prikayao, a mene poštedi komentara.Momak je mlad, lep, pa i meni simpatičan, ali nije još postao ekstra veličina u svetu umetnosti.Autorka je lepo usmerila def. na njegove aktivnosti i uspeh u životu, a to što se koercijala uvlači u njegov život kroz koncert, možda je rano ocenjivati i ne voleti. I Šerbedžija je odavno imao , recimo, sličan stil života...

Čini mi se da mu je upravo Šerbedžija neka vrsta uzora. Inače, što se koncerta tiče, ja tu ništa nisam ocenjivala (možda je čovek bolji pevač i recitator nego glumac, nisam ga čula), samo sam htela da istaknem da je to dobro iskoristio.

Odličnog izgleda? Dečko je više simpatičan nego što je neki lepotan. Inače, upoznao sam ga lično, preko neke drugarice, mogu reći da je cool lik, jako prijatan. To što mu je gluma malo usiljena nema veze, mlad je, nučiće, a ima daleko lošijih iskusnijih glumaca.

Zar o ukusima vredi raspravljati? Meni izgleda odlično. Za ostalo se slažem, ali se on našao među traženim definicijama. Samo zbog toga sam ga definisala.

+ Ja sam bolji frajer od njega ;-)

Dobro, ako ti kazes :-)

ахаххахаха

objektivna definicija +