Prijava
   

Ivkovicev recept za Nemce

1. Protiv Nemaca treba igrati bez ikakve improvizacije. Oni su poznati po improvizaciji, dakle, strateska igra ce ih zbuniti.
2. Trojke nikako ne potencirati protiv zonske odbrane. Iskljucivo solo prodore ili je bacite Perovicu, moze on pored trojice.
3. Nemci se lako mentalno umaraju, tako da smo u produzecima sigurni pobednici.
4. Mozda su prosecno 20kg tezi, i 10cm visi od Angolaca, ali iako to znam, verujem da mozemo protiv njih sa jednim centrom. Raduljica - otpadas. Savanovicu, pakuj kofer.
5. Nije pobednik onaj koji da vise koseva, nego onaj koji manje primi. Zato nama ne trebaju suteri. Paunicu, dobrodosao u tim.
6. Najbolji plejmejker je trenutno pod suspenzijom, ali dobro moze da ga zameni Tepic, koji je imao odlicnu sezonu iza sebe. Jos mu se tresu ruke od onoga sto mu se desavalo.
7. Kapiten mora biti covek koji je svasta doziveo prosle sezone, u odsustvu Krstica. Velickovicu, vi ste bese gubili od Barselone preko 20? I od lidera u Partizanu si postao pojacanje sa klupe? TAKVOG TRAZIM!
8. Citat na pocetku drugog produzetka tokom strateskog tajm-auta: "Mi moramo da igramo, igramo, IGRAMO!!! A za to moramo da se rastrcimo!"
9. Kad ne ide - probaj jos 5 puta. Dajte loptu Tepicu da resava mec.
10. Koga ide? Rasica? Menjaj to odma! Ne treba ovom timu lider...

Gledali ste...meni je skratio zivot za nekoliko godina...

Komentari

Ocekujem minuse. Nije me briga. Morao sam negde da se istresem. :)

Ma 'ajde zivce sam pokidao nek' idu u kurac.

ochekivanje ti se ispunilo -
jbga...

Уф како си се налупао глупости... Није он човек крив што играмо без два најбоља играча и што плеја морају да му играју ова два параплегичара. Кад дође Тео, биће боље.

@peki d boj - on je znao da ce to da ga zadesi. Niko ga nije terao da zadrzi paraplegicare. FIBA pita 2 dana pred sampionat - kome da overimo vizu? Mozes ti da dodjes nespreman. Mogu i ja. Tako da je selektor UVEK krivac.

Bilo bi zanimljivo videti kako bi izgledalo da je Savanovic igrao centra protiv Nemaca...stvarno, covek je rodjen da igra centra. Ne kapiram sto ga svi forsiraju na krilu.

Velickovic je sjajan igrac....mozda nije imao dan sto se poena tice (iako je bio sasvim solidan naspram drugih), ali je zato u skoku bio sjajan.

I mislim da Duda nikako nije kriv za igru nasih....prosto plase se suta i idu na centre...Duda od pocetka priprema prica kako su mu suteri problem i stalno im govori da sutaju...to sto oni ne smeju, i sto kad sutnu promase...nije njegov problem.

Odgledao si jednu utakmicu, svaka cast, vrsni si poznavalac basketa, vidi se...mogao bi da zamenis Ivkovica, vidim. Kesa obicna, matora budala...treba ga razapeti.

Jedan poraz i pljuvanje pocinje....divna smo mi nacija...divna.

А јел био кривац кад освојио сребро прошле године са клинцима и тимом који је у просеку имао 20 година?

Tepić idiot... Nikad nije znao završnice, pre 2 sezone partizanu je usrao nekoliko utakmica svojim 1 na 1. Bravo za ovo.

htedoh da dam minus a dao sam plus

Ja za sve krivim onog retarda Tepica,moron jedan! Do danas sam bila njegov fan,ali me danas ne opisivo razocarao! Pored njihovih utakmica i meceva Novaka,bicu srecna ako dozivim 40.

AJDE SRBI STOKO JEDNA KAD NE IDE ODMA UDRI KAKO VAS NIJE SRAMOTA IZGUBILI SMO POLA KOŠA IMALI SMO ŠUT ZA POBEDU. KAD PRIČAJU ZA SRBE DA SU GOVNA TO STE VI...zamislite se malo...

@KanameTosen imao sam sezonsku prosle sezone za Partizan. Nisam izlazio iz dvorane. Znam da ne mozes da krivis igraca za nedostatak suta ako mu selektor crta da doda i da ide na ulaz. I Tepicu i Velickovicu treba podici spomenik za igru u Partizanu, ali Tepic pored grckih plejeva u Pau igra 10 minuta prosek. A Real protiv Barselone, pa recimo samo da je Velickovic poduvao samo tako. Sto se tice onoga 1 poraz i odmah reakcija - da, tako i treba. Jer ako kazemo dobro je, proci cemo isto kao sa onim volom Anticem u fudbalu. Imao je tim, uslove, PARE, a doneo je iz Afrike - KURAC. Prema tome - da, za sranje se odmah sece u korenu, dok se ne prosiri.

To su ljudi koji su derali u pripremama.....ne ide im jedan dan, odma' pljuvanje.

I kao sto rekoh, Velickovic je odigrao sjajno u odbrani, ali u napadu nije mogao nista protiv visokih Nemaca. Mada decko je bio pogubljen skroz. On nema los sut, mogao je vise da suta, ali se uplasio posle ona 3 promasaja...mogao je da vodi Jaglu napolje pa da ga drible, ne znam zasto to nije radio. Stalno smo gurali loptu pod kos gde cak ni sa Krsticem ne bi imali sanse protiv Nemaca. Fale nam spoljni igraci...Teodosic, a i Tripkovic.

Kretnja bez lopte nam je bila ocajna....bili su staticni u napadu, nedovoljno agresivni u odbrani i jbg. Bice bolje protiv Australije.

@Kaname Tosen - I ja se tome nadam. Ako ne, Dudu da penzionisu lepo. :)

Ne brinem se ja za Dudu, zna on sta treba da radi. :D