Prijava
   

Iz ljubavi

Izgovor za psihotično ponašanje.
Od bivše devojke koja ti ostavlja preteća pisma u sandučetu ispisana iseckanim slovima iz novina do ćuški od strane majke pred svima na roditeljskom koje, istina, ostavljaju traumu.

Komšijsko intervjuisanje u sred srede.

- Miro, šta ti je sa mlađim sinom? Je l' se vratio iz bolnice?
- Jeste, ne brini ti ništa o tome.
- Izgledalo je kao da će ga onaj magarac matori ubiti. Ajde i ono gađanje pikslom, nego ne razumem šta mu bi da rođenom bratu zabije žarač među pršljenove. I sve to zbog poslednje kašike ruske salate...
- Ajde bre, kao da ne znaš koliko se vole njih dvojica. Potuku se oni tako bezveze, sve oni to iz ljubavi. Oduvek tako.

Komentari

Jutros sam u pekari kupio vruc burek.. Ne znam jel nekoga zanima ali bas sam bio gladan.. vola bih pojeo.. Sad mi je muka malo.. A i inace sve mi nesto nije dobro ovih dana.. Na bromazepamima sam.. Moram biti..

Ne mogu vise.. Dotukao me Svonsi i Livorno.. Ne mogu da verujem da mi se ovo desava.. Napravio sam pakao od svog zivota zahvaljujuci kocki.. Veceri provodim na tomboli.. Uzimam pare od zene i majke da bih mogao da ispratim dan sa tiketima.. Kad ste videli da kladionicari dolaze kolima u kladionicu.. Nema.. Samo bicikle ili peske..

Srecom sad ce socijala za neki dan.. 4 soma bice za neki singlic.. Nikad vise englezi

Idem sad malo da samaram slot.. Volim da igram vockice.. Uvek dobijem dvesta trista din.. Posle tu sumu dupliram na tiketu.. Pravi sam hastler.. Tako kad zaradim neki din kupim zeni kitket canki.. Uvek se obraduje.. Posle joj ukradem petsto din iz tasne.. Bude mi krivo uvek zbog toga.. Ali razume ona to.. Cekam dan kad ce da me ostavi ovako jadnog i bednog.. Utesi me ona al dzabe sve to.. Nesrecan sam..

Bas me zanima na kog igraca padam veceras.. Bice to Rivera.. Dace jedan gol i izlazi iz igre.. Srecom pokrio sam se s golovima u prijateljskim.. Znam da ce da me kolju sa svih strana zato moram odasvud i da se branim.. Skinuo sam sa slota 400 kinti idem da pojacam rukomet veceras