Prijava
   

Izvini, jel imaš 16 kinti fali mi za kartu do kuće...

... Znaš ja sam iz Novog Sada i ovde studiram, ali sam pojeo sendvič, pa sam se preračunao i sad mi fali 16 dinara da se vratim kući"
Samo je jedna od, mora se priznati, jako iskusnih spika koje prosipaju pajdomani. Na tako logičnu i sentimentalnu priču (našta se i cilja) pada svaka baka, mama, tetka... svi oni koji jednostavno nisu u stanju da provale džankija. Mada i oni iskusni koji ih i provale, udele i ponekad neki dinar, jer je fora koju im je upravo prosuta, stvarno dobra!

Realno, oni nakupe više keša dnevno, nego menadžerčić za osam sati smeškanja u multi-kompaniji, plus dva sata koje isti taj menadžer izgubi vukljajući aktovku sa laptopom kroz grad na putu do posla i povratka sa istog.

Komentari

Врх је линк брате Влајко, већ сам насо плус, давно :)
Искрено, нисам ни покушао да претражим, јер нисам знао под који насловом да тражим.
Види колко сам написо, баш ми се не брише! :Д

Ma žicari su korporacija, ako se ujedine ima da skenjaju Miškovića!
+

Нека је нек стоји, ја ћу мало покупим минусе, ти покупи кајмак,
Израз употпуњен. :)

meni tip uzeo hiljadu djunti na foru da je stranac iz francuske, prica engleski ko da je u Potamu rastao, prisao sam tu na forumu o tome, ne kao defku nego nako, posle ga vidim u kladionici, studirao jezike pa nema posla kaze ...

не дам паре..од*еби!

8nije Potam nego Pekam, del boj i rodni

Чича брате, па фали ми 9 кинти за млеко, имам бебу код куће, жена не ради, имам плату 9 хиљада, знаш колко коштају пелене! :)

мотика јелте па све преко мојих леђа ;)...иначе добио си плус...једном сам добре батине добио зато што сам реко не дам умјесто немам....знаш оно кад те петорица сколе у тамном углу а ти се курчиш па не даш :)

Ma bre, Motike, ne moras da brises, taman posla :)

ovo mi dobro dodje ko reklama...uzivaj!