Prijava
   

Izvuci mi se iz guzice!

Rečenica kojoj se pribegava kada sagovornik prevrši svaku meru. Nafilovani komplimenti bez ikakve potrebe i smisla. Gomila laži. Lupanje gluposti radi dodvoravanja. Smaranje smaranje i samo smaranje i opet smaranje.

- Ta frizura ti odlično stoji, kad tako pogledaš ko da me anđeli gledaju. Obožavam tu tvoju nežnu kosu koja je poput zlatnog sunčevog zraka koji pada na tvoja leđa, a ta tvoja prelepa leđa, ko dve planine što se spuštaju niz struk, a taj tvoj tanki struk, volim kako ti visi stomak kad tako staneš i kako se salo na njemu kreće, izgleda božanstveno! A kako tek pričaš, ko slavuj kada peva svoju najlepšu ljubavnu pesmu! Taj tvoj pogl..
- E, ne seri više! Izvuci mi se iz guzice!
- Ovaj...ne mogu, zaglavio sam se...

Komentari

Natprosečno dobra definicija, suština fabule napisana je izuzetno iskreno i nevino, dok se primera ne bi postideo ni sam Dostojevski. Metaforičnost koja se prožima kroz reči ostavlja bez daha, čineći ovu definiciju vanserijskim umetničkim delom. Perfekcija tvog pisanja probudila je nežnog dečaka u meni, koji samo želi da mu se vrati bezbrižno detinjstvo. Definitvno si jedan od najboljih autora na sajtu i ja svoje divljenje tobom naprosto ne mogu izraziti rečima, pošto ne postoje pridevi kojima bih mogao opisati tvoj bogomdan talenat.

Хаахахаххахахаахахха!
Дукка! :Р Извуци ми се.. овај, хвала! ;)

Zaglavio se. Dajte viljukar lolololo
+++

Одлична, Мајче. :) ++

Дефка врх! 2К-ин коментар пластичан пример описаног у дефци.
По плус за обоје = +++

- Овај...не могу, заглавио сам се...

Хахахахахха! Одлична!
+++

Baba za dedu, deda za pertle i izvući ga ne mogu. :)
++

И јопет фала! ;)

ja ovo ocenila još kad sam đuture čitala; došao je dan da se i upišem. lol
dala plus, naravski.

Fala NanaOg ;)) Dugo te nisam viđela... fin avatar ;)

I tvoje bubamare su slatke. :) +

Vala ni ja tebe 100 godina ...
molim te ne poteži temu o mom ljubljenom avatru, ima ovde nekih uvrnutih autora što ne vole lik i Telo, dragog nam Bejla. :)))

zadnja recenica nepotrebna, kvari utisak inace veoma dobre definicije (Niko stajl)
:)
+

Što ti je lepa sličica na avataru, lepša od bubamara. :)

Хвала сморкице :*
Фала свима!

Dobra Majo, bravo!! Opisuje mnogo ,,kolega" sa sajta koji ni pertle ne ostavljaju kad se uvlače modovima, iako ima i po neki ograničeni mod... +++

Хвала ДоЦ :) Има таквих свуда ;) Што ћеш...

Bravo Pi, ozvezdanjeno.