Prijava
   

Ja bre nisam navij'o za partizane ni u domaćim filmovima!!!

Izjava okorelog zvezdaša posle nekog uspeha Partizana u Evropi, a koji bi inače svakog normalnog građanina ove zemlje obradovao. Propratna manifestacija je blažen osmeh kad Partizan primi gol, koš ili kako se već i u kriketu zove onaj pogodak, nebitno je stvarno jer bitan je samo sjaj u oku navijača.
Ova endemska vrsta obitava uglavnom u kvima uveđajima opskrbljenim kladionicama, sedi u ćošku, gricka semenke ili nokte i dobacuje neprestano neke samo njemu smešne viceve na račun protivničkog kluba, koji može da igra i protiv prvaka Univerzuma a da nam od rezultata tog meča zavisi opstanak na Zemlji i cena barela nafte na svetskom tržištu.

Ali odmah da se ogradim, i u suprotnom taboru, postoje i navijači Partizana koji su isto tako enormno glupi, samo ne znam nijednu smislenu definiciju za njih, a ako neko zna neka napiše.

Ortak Ćime-Cigan: Hahaha, izgubili ste od Radničkog Stobeks, prijateljsku.

Ortak Velja-Grobar: Pa da brate, ali smo osvojili prvenstvo Evrope u vaterpolu, rvanju, tutumišu, ušli u fajnal for u basketu, uzeli nlb ligu, vama oteli opet trofej u fudbalu, idemo u ligu šampiona i imamo više igrača koji su u reprezentaciji!!! Ćuti sad i gledaj tekmu, igramo protiv Cibone, nećeš valjda da navijaš za Hrvate?

ortak Ćime: Zašto da ne brate, znaš li ti da ja za partizane ...

Komentari

Radnički Stobex

-Biće para biće kopačaka! Stripite se i mi se strpavamo!

минус као кућа...прво ово се може рећи за Звездаше и партизановце...јер би гробар са својим колегос из супротног табора расправљао о трибини, како је изгледала и слично, а врло ријетко о оваквим темама...

а иначе и сама дефиниција је глупа до бола....

Haha, ne znam otkud mi napade pamet to, uglavnom više volim da u sprdnji pomenem one banatske klubove koji afirmaciju stiču na sos-u. Tipa Irig, Futog, Mali Iđoš... Slankamen jebote

@ ЧИЧА - nije glupa. Čitaj komentare na Blic online - to je urnebesno.

Ne znam da li mi je smešnije kada delije podjebavaju grobare ili kada grobari podjebavaju delije.

sasvim moguće je da je glupa definicija, ali propustio si suštinu, ovi navijači nikada nisu išli na stadion jer su suviše lenji za bilo šta u životu sem da sede u kladionici i seru po sportu.

dalje, mislim da sam se na korektan način ogradio poslednjim pasusom. Svakako da postoje i jedni i drugi, a to lepo piše tamo - za pismene.

зајклон- стави "навијачи" под наводнике ;)...

тантуз свака част за пробу...али је неуспјела...плус ти је могао дати само онај који не зна да барата са правилним изразима и коме је Делија и Гробар свако ко навија за Звезду или партизан...

Pa dobro, nije valjda plus na vujakliji najbitnija stvar u mom životu? Hvala tebi što si dao svoje mišljenje, cenim to. Da bih sebe i ostale drugare ovde poštedeo daljih rasprava i nesnosnog bola u testisima, odustajem od svake dalje analize i iznošenja argumenata po ovom pitanju. Ajt :)