Prijava
   

Ja sam mislio da si ti iz Beograda

Ovo se cesto moze cuti u vojsci ,prilikom upoznavanja klasica sa kojima ces sluziti i koji svi redom kazu da su iz Beograda,a kad ih pitas iz kog su kraja,oni navode Meljak,Petrovcic,Jakovo,Ripanj...kao mesto stanovanja.Nazalost,takvi Beogradjani ,cesto ,imaju veze sa BG,isto kao i npr.nislije.

Nije sramota biti iz tih krajeva,koji su dosta humaniji za zivot od centra grada,gde deca mogu normalno da se igraju po dvoristima,da uzivaju u zelenilu i znacajno cistijem vazduhu.

Komentari

Ne znam zasto ne vole ove "beogradske" :)

Nisam imao nameru da vredjam,barem ne ovaj put,vec da ukazem da je Bg postao suvise veliki grad i da sela koja administrativno pripadaju BG ,su toliko daleko da ima ljudi koji ,zapravo,malo ili uopste ne poznaju ono sto nazivamo "centrom" Beograda,niti koriste one prednosti koje on poseduje.To je velika steta.

А видиш, ја сам служио војску у том шугавом БиЏију и никад нисам рекао ни да сам из Ниш, него из насеље Дурлан, или сам помињао село одакле ми је отац. А да сте мало мрднули из те рупе видели би да је једна велика учмала селендра, а не метропола. Ја сада живим у граду од 4000000 и то је тек 3. по реду у држави, и људи су ту (углавном) нормални а не набеђена господа....

tu te totalno podrzavam :) xD samo se ne slažem sa ovom rečenicom "Nazalost,takvi Beogradjani ,cesto ,imaju veze sa BG,isto kao i npr.nislije."