Prijava
   

Je l' tebi vrana popila mozak?

Jedan od čuvenih prozivačkih klasika iz kategorije ŠJSM ( Šta Je S Mozgom ) koji se koristi u situacijama kada centralni nervni sistem sagovornika nije u funkciji zbog kvara na sistemu hlađenja istog.
Izraz najviše koriste pripadnice lepšeg pola - one su GA, uzgred budi rečeno, i popile.

* strogo poverljivi MDN ( Mogu Da Najebem ) transkript razgovora mojih matoraca

- Slušaj ženo, mislio sam nešto...Daj, bre, da skupimo neke pare i da kupimo nov auto! Jebiga, ovaj moj krš više nije ni za bacanje. Sve sam mu delove promenio, uložio u njega cele dve plate i on je još gori nego što je bio. Ne vredi više. Poginuću, bre, negde sa njim, samo mi još i to fali na ovu muku i bedu...
- Pa, dobro bre _____, je' si ti normalan ?! Jesmo se mi nešto odavno dogovorili ili nismo !? Rekla sam ti da mene NE uvlačiš ni u kakve priče oko kola i gotovo! Ja sam te lepo zamolila da me poštediš toga, ako Boga znaš !! Šta, ja sad treba znači da žrtvujem letovanje, zimovanje, krečenje kuće - a znaš koliko dugo nismo krečili - treba da idem gola, bosa, deca da budu gladna i nesrećna - a znaš da im malo fali da skrenu s puta - samo zato što se tebi dig'o ONAJ TVOJ da imaš nov auto ?! Ma, ne dolazi u obzir !
- Ma, ženo, šta pričaš, pobogu ? Na kolima se točkovi jedva drže, svaki dan čekam da otpadnu...Pa, i sin tvoj je rek'o da ga je sramota kad vozi devojku !
- Ijao, što si jadan ! Sad i njega uvlačiš u priču ?! On ti je kao razlog, je li? Bolje bi mu bilo fakultet da završi nego da se vozika tamo-amo...
- Bože me sakloni ovog stvora ! Pa, je l' tebi, ženo, vrana popila mozak...?!
- Možda al' ću se ja tebi krvi napiti ako nastaviš dalje...

I tako sam zbog vrana ispušio za nova kola.

Komentari

'bem ti vrane! +++