Prijava
   

Jebeš zakon

Republicki tuzilac, koji se bavi duksom predsednika Zvezde, Vladana Lukica, i sampanjcem koji pije Boris, verovatno je zavrsio posao sa narko-dilerima, ubicama, lopovima i sl... ako nije, a ima vremena da se bavi duksevima, sampanjcima itd., onda JEBES ZAKON...

Republički javni tužilac Slobodan Radovanović podneo je danas zahtev za pokretanje prekršajnog postupka protiv fudbalskog kluba Crvena zvezda i njenog predsednika Vlada Lukića zbog dukserice koju je nosio na kup utakmici sa Novim Pazarom u sredu.
Lukić je utakmicu u Novom Pazaru gledao u dukserici na kojoj je pisalo "Dok se zemlja oko sunca kreće", što je početak pesme čiji nastavak glasi: "Zvezdini se huligani umiriti neće. Zveče štangle, palice i lanci, evo, idu Zvezdini ludaci".

Očigledno da Radovanović nikada u životu nije bio na stadionu jer da jeste znao bi ono što i svaki od četiri miliona navijača Zvezde - da pesma glasi: "Dok se zemlja, dok se zemlja oko sunca kreće, zvezdini se barjaktari umiriti neće, duva tajfun, duva tajfun, košava sve nosi, svakom vetru, svakom vetru, barjak naš prkosi."

Komentari