Prijava
   

Jebi se mater

Kad na brzinu želiš da opsuješ pa spojiš dve psovke u jednu. Neizostavni deo vokabulara prosečnog srbende.Sinonim za šupičkumaterinu.

- Ne radi se tako! Gledaj 'vamo kako treba...
- Evo ti,pa jebi se mater tamo...

---------------------------------------------------------------------

- Nemam više piva, jesi za jednu rakijicu?
- Mislim se u sebi..."Ma jebi se mater, koji si me kurac i zvao..."

Komentari

ovo si sam izmozgao ili ti neko rekao? svakako nema veze s mozgom...

Mnogo dobra psovka...

ajd što si nevaspitan, ali što si glup i čoban?

Ne znam zašto vređaš...Leči komplekse na drugom mestu...Ovo nije upućeno tebi...bolestan si.Svako ima pravo da napiše šta želi,moderatori neka brišu ako im volja...

који су ти то педерски фазончићи
напишеш човеку то што напишеш
па као није упућено теби

Pa jesi se i ti pronašao ovde Direktore?!Nisu pederski fazončići...Konstatacija da je nešto dobro je obraćanje nekom??!To što je on shvatio kako je shvatio to je njegov problem s' kompleksima...

ајде, немој се просераваш
лепо се извини човеку
и то је то

Nisam ja Boris Tadić.

не мораш да будеш ни вучић

Daklem decko vidi vako..jebi si mater nije kombinacija dve psovke,nego je naredbidavna psovka u smislu da sam sebi jebes mater. Takodje nije ni sinonim z supickumaterinu, jer tom psovkom teras nekog u picku materinu, tj.tamoodakle je dosao,a ovom drugom ga teras na incesoidni odnos sa majkom. I sad ja tebe pitam, sto si glup i coban. Zastosi nevaspitan to sam sam ukapirao.

Jebi SE mater piše za pismene...a ne jebi SI...moraš prvo da naučiš da čitaš. Ali dobro,polako...naučićeš.Prvo vrtić pa osnovna škola...Tu se uči gde treba i razmak između reči i tako to...Imaš potencijala...znaš slova.

to ne postoji, to jebi se mater...kaže se jebi si mater...dakle ni to nisi naučio kako treba...ili si izmislio glupost da napišeš nešto...al nemoj to da radiš, glupo je.

a o tome, vrtić, osnovna škola, to pričaj drugarima iz jaslica.

uživaj samo u svojoj gluposti.