Prijava
   

jede sve ko onaj sa diskaverija

Novonastali izraz koji se koristi za osobu koja jede (i pije) sve bez obzira na kvalitet/bajatost (kod iskusnijih i na trulost/radioaktivnost i slično). Ime je dobilo po Bear Grylls-u prezentera emisije Ultimate Survival sa Discovery Channel-a koji jede zivotinjske oci, testise, mrave, bube, pije sopstevni urin i slicne diskusije da bi demonstrirao kako preziveti u pustinji/dzungli/planini.

Komentari

Iako pomalo bezveze zvuči, ovo se stvarno koristi. Stoga plus.

"и сличне дискусије"? шта бре??

@ Sub Focus

Pa mogao sam da napisem "i tako dalje" ali ovo mi je delovalo bolje.

Pre neki dan mu je diskaveri otkazao ugovor "zbog nesuglasica". Sad će stvarno da testira veštine preživljavanja.

Inače, nakon što sam pročitao sve, čini mi se da treba malo da se vratiš stilu sa početka.
Malo ti fali obrta na nivou one definicije "K'o da ide u operacionu salu"...Tu je obrt kvalitetan, jer niko ne očekuje da će biti reč o pranju ruku u daljem tekstu.
Mejnli, ti si dobar autor. Treba više da pišeš, takođe. Kad imaš manje definicija od mene, to je zabrinjavajuće :)

@Syn hvala na svim komentarima, ocenama i citanju.

Sto se tice stila, a i pisanja generalno, meni to dodje nocu, posto imam problem sa nesanicom. Onda ja zapisem na telefonu i sutra definisem. Ako nesto smislim danju, to je na silu i lose je, uglavnom. Ali ipak cu pokusati da koristim vise obrta. Mislim da sam to najbolje primenio u Hemingvej definiciji, poslednji primer.

Jos jednom hvala, znaci sve ovo od tako dobrog autora. Citao sam i ja tebe, doduse sa fona, a kad citam tako ne ocenjujem... U svakom slucaju jako kvalitetan si autor, imas dosta pluseva od mene. I najaktivniji si od ovih koje pratim. :D

I najaktivniji si od ovih koje pratim. :D

Onda mora biti da pratiš trajno banovane :)

Ne bas, ali kao da jesu. :D