Prijava
   

Jel imaš Super Maria?

Rečenica koja potvrđuje da nasuprot onim "moram da probam sve novo i ako ne znam čemu služi", postoje i ljudi koji naprosto ne žele to i još uvek su zarobljeni u XX veku. Rečenice po kojima ih možete prepoznati, između ostalog: "Golf je golf", "Nokia je nokia", i "Budva je Budva".

A: Au matora, odakle ti PS3?

B: Pa uzela malo od brata da se igram! E znaš kakve su igrice, kakva grafika. Ima jedna igrica, kao film, sve što radiš određuje šta će dalje da se desi, ti sam kreiraš dešavanje...vodiš par likova, a ima odličnu krimi priču...

A: Aha, a jel imaš Super Maria, znaš ja samo to gotivim da igram, mene smaraju ove nove...Mario je bre najbolja igrica svih vremena!

Komentari

SUPER MARIO BROS.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+

Ima jedna igrica, kao film, sve što radiš određuje šta će dalje da se desi, ti sam kreiraš dešavanje...vodiš par likova, a ima odličnu krimi priču...

Prokleta eksluziva za PS3. Moja omiljena igra koji nikad nisam igrao :)

ovo je DO JAJA definicija

Баш сам јуче, случајно налетео на нету на игру која се помиње у дефиницији, а која је инспирација за твој ник и аватар. И мени деловало дојајно, али онда провалих да је само за ПС3...

Imaš za dvojku "Fahrenheit" koja je odrađena na taj fazon, ja sam je igrala odavno, dobra je i ona skroz :)

Одакле знаш да имам двојку? :Р

Pa ne znam :) Ali pošto sam ja naučena da se igre igraju na konzoli (čitaj PS, ne Nintendo!), onda znam igrice za njih, za kompjuter zaista ne znam, pa sam ti samo preporučila ono što ja poznajem :)

:))

Хвала за препоруку, видећу када будем имао времена на нету да ли негде може да се нађе игра, па скидам прашину са двојке, и да проверим да ли вреди тај Фаренхајт бар упола колико ми се чини да је добра игра по којој ти је настао ник. :)

Hahaha, bravo za defku... Vidim da sagledavaš obe strane priče a taman sam ti hteo reknuti kako ti je igra po kojoj si se nikovala pretenciozno njesra koje je više interaktivni "ekspirijens" nego igra... Mada to ne znači da se u njoj ne može uživati, pa da ne serem dalje. Keep calm and carry on.

Haha, pa ne smatram ni ja igricu za neki vanserijski doživljaj, ali mi je totalna zamisao igrice fantastična i baš je onako odmarajuća. Čisto da mi ne postanu krivi prsti, kao od drugih igrica. :)