Prijava
   

Jelena Karleuša

Devojka koja se 1995. pojavila kao jedna u nizu pevačica. Isprva je bila gotivna jer je furala klasičan turbo folk fazon, imala je bolje i originalne pesme u folk fazonu, a onda se desilo šta?
Islamizacija zvuka čiji je dotična pionir! Čim je dotična zaradila malo više para, ekspresno je stavila silikone u grudi i počela da peva pesme u orijentalnom fazonu, kao što su "gili gili" ili "pa, naravno" gde je počela da gubi na glasu i da krešti i zavija, misleći da će tako da bude "in".
Dalje, dotična je počela da peva pop fazon, videvši da se klinci na to lože, a naravno, zaista zauvek ostaje verna svom orijentalnom fazonu koji uvek ubaci u pesmu gde god i kad god je to moguće.

Inače, dotična NEMA svoj stil, već je kopija u svakom smislu. Pesme su joj većinom plagijati od grčkih i turskih pesama, a o imidžu da ne govorim.
Pre je rekla: "Pre su me zvali srpskom Madonom, a sad srpskom Lady Gagom...", aludirajući na spot i frizuru... Prosto se čovek zapita da ako je toliko dugo na estradi, zašto ne nađe svoj stil nego kopira druge... I to mlađe od sebe!

Ne zna se još uvek kako je ovaj hibrid postao ovoliko popularan i sa kreštavim glasom sebe još naziva i divom. Naravno, umalo da zaboravim, dotična je i ateista, što pokazuje razapinjanjem same sebe u spotovima na krst, ljubeći krst u nekoj sexy pozi i tako dalje...

Poruka: Budi budala i budale će te voleti.

Komentari

ovako ja vidim stvari...samo zadnju recenicu da si stavio/a dobio/la bi plus od mene...napisao/la si ceo esej o nekom ko ne zasluzuje nista osim zadnje recenice...bez "pouka"..svaka prica je reklama..nisam te ocenio

ja dala minus... jer to i to sto kaze javio, i to sto je ovo predugacko, i nekako blogovski.... a i zabole me cosak od ormana za pevaljke...

da... Poruka je sasvim dovoljna !

Mnogo je to reči prosuto o dotičnoj...
-

Ne zanima me njena biografija... svima je jasno na prvi pogled ko je i sta je :)

svejedno...plus za ovo zadnje :)