Prijava
   

Jelena Karleuša

Špekuliše se da se radi o ukrštanju više živih organizama, pre svega čoveka, žabe gatalinke i amebe. Neuspeli naučni pokus rezultirao je rađanjem monstruma čovekolikog oblika sa žabljim ustima i intelektom amebe. Nije poznato kako je spomenuti primerak došao na područje Srbije, ali to nije ni bitno. Također nije još uvek precizno utvrđen pol dotičnog stvorenja, i ako se ona izjašnjava kao žensko. Moraćemo da joj verujemo i da se molimo bogu da je tako.

Jelena Karleuša je stvorenje koju je majka jednog dana, umesto da odvede kod psihologa, odvela u studio da snima ploču! Kao jedinstven primerak života na zemlji, ima sposobnost oponašanja zvukova iz prirode...

"MOJE OČIIIII!!!"
~ Ivo Andrić

Komentari

ZNaci samo ukucaj naslov def u pretragu da vidis koliko si govno sad posrao...

Oprosti prijatelju, izasrao jer je ovo epsko govnurino. Govnetino jebeno!

Ma nista brate,utripovao nesto.....Izvini..

Boki(13),jesi to ti???? :P

Eh, sad, definisanje pinka, granda i njihovih pulena ne prolazi dobro ovde. Dobio si plus na Sranje TV defku, ali sad ga, brate pretera.
Iskreno, jer im treba još publiciteta? Sa'ranimo govna tako što ćemo da ih ignorišemo i potisnemo iz javnosti i svesti. Tačka.
Žao mi je, ali minus.

Ma ne mari...Bitno da se mi zabavljamo :D

Sa'ranimo govna tako što ćemo da ih ignorišemo i potisnemo iz javnosti i svesti. Tačka.

Potpisujem

Najjači je bio jedan lik iz GSP-a pre par dana. Majstor sluša narodnjake, opušten čovek. Odjednom sa radija krene ona slatka mala. Ovaj lik krene da proziva čoveka - Alo bre, ugasi to majstore, jer ja ovde plaćam da slušam to njesra! CARINA

ovo je kopija teksta sa neciklopedije koji je kopija teksta sa vukajlije.