Prijava
   

Jugo u americkim filmovima

Jugo,najpoznatiji srpski auto,hipohondar medju automobilima(boluje od svih mehanickih,hemijskih,tehnickih i ostalih mogucih problema i bolesti).
Kultni auto u srpskim filmovima,ali i u americkim!
Premda je u srpskim filmovima predstavnik nase realnosti,u americkim on predstavlja krsinu,siromastvo,los ekonomski status zemlje u kojoj je napravljen i tako dalje(sto se kroz dijaloge i monologe moze i videti),uglavnom ga vozi neko koga svi smatraju jadnikom,a u stvari je mnogo opasan tip ili svaler ili veliki jebac...

Umri muski 3
Nick and Norah
samo su neki od filmova u kojima se Jugo pojavljuje.
Zar tim Amerikancima nije dosta sto su nas bombardovali '99 nego se sad jos i rugaju jedinoj masini,autu,koji ima "toplu dusu" i zajebantsko ponasanje,Jugu?!

Komentari

Spot metalike....ma uzas,vredjaju nesto najbolje sto je Srbin ikada napravio.:D

Nisam to video,ali me iznerviralo ovo sto sam vec rekao...:)

U seriji My name Earl, Earl u jednoj epizodi kaže: ,,Rendi i ja smo to veče rešili da ukrademo benzin iz nekog automobila. Benzin smo uzeli iz jedinog automobila na celom parkingu koji nije imao bravu za rezervoar - juga.'' :D
Ali, realno, da je jugo kršina u poređenju sa većinom vozila koja se kod njih vozi - i te kako jeste. :)

*My name is Earl

У филму "Drowning Mona" цео град вози Југа. +

svaka reklama je reklama +

Jeste krs,ali bolje nemamo...:) Jedna dobra stvar u vezi filmova u kojima se pojavljuje Jugo je ta da se uvek u njemu ili oko njega dogadjaju vazne ili zanimljive scene iako u scenariju pise da moraju da mu udare kontra reklamu!
@Celuloid :Ne znam da li si znao,ali Jugo je jedini auto ciji gepek moze da se obije dinarom! :)

У првом делу The Crow југо лансирају у реку. :))