Prijava
   

Junak

Klinaci,'93 godiste i mladji koji komentarisu klipove na Youtubu.Postoje 3 vrste junaka :
-Veliki Srbin,hvala tebi Cica Drazo(cuo za njega na tv)
-Veliki Hrvat,za Dom spremni !(cuo za to u partizanskim filmovima kada Bosko Buha baca bobme na ustase)
-Veliki muslimani,koji zavisno od pojedinca ili su bili puni ljubavi i zale za bivsom SFRJ ili su se utripovali na Bin Ladena i smatraju da treba da pobiju sve nevernike.

Klip na YT,insert iz "Kefalice" gde deca odogvaraju na pitanja....u normalnom coveku izaziva simpatije i osmeh,a evo komentara :
VH:Ahahaha,decki al se glupi nije ni cudno sto smo vas klali u Hrvatskoj i sto smo vas protjerali da nam ne prljate Lijepu Nasu domovinu....ZA DOM SPREMNI !!!! SRBE NA VRBE !!!
VS:MRS,bre ustaso odvratni,p**** mi ****(i jos sijaset drugih intelektualnih reci) zar si zaboravio Vukovar sta smo vam tamo napravili,aaa ??? Doci ce dan kada ce da povratimo nasu svetu srpsku zemlju i kada cemo da ucinimo da nasi nebeski junaci opet budu ponosni na nas ! CCCC
VM 1 :Ah,stvarno nije mi jasno sto se tako prepucavate....a bili smo tako dobri jarani....al upropastise nas svjetske sile...sto se ne vrati nasa SFRJ....
VS: Alo Turcine ne kenjaj,to bre komunisti nista ne valja nisi mogao da slavis Bozic normalno(tad sam pomislio sreca da to moja porodica nije znala mogla, jadna, da nastrada zbog toga sto je slavila a nije se smelo)
NOZ,ZICA,SREBRENICA !!!! CCCC
VM 2:A,doci ce Alah u svoj njegovoj slavi i divoti i sve ce vas pobiti,pseta nevjernicka !!! Vidi te i sami sta ucini junak nas Osama...krv je to nasa pravovjerna....bice Bosna opet Turska.... Selam alejkum.

i tako jos 30 puta u krug za 10 min na svakom klipu koji ima kakvu-takvu vezu sa Balkanom.....

Komentari

To je jako tuzno , inace + za defku