Prijava
   

K'o da si bacio kašiku

Alegoričan opis atmosfere koja je daleko od dotadašnjih ovozemaljskih iskustava, već se stiče utisak kao da si upravo počeo da mirišeš sveće iz korena, pritom zaobišavši odlazak Bogu na istinu i prečicom zakoračio pravo u Raj.

- Brate, bio sam juče u ovom renoviranom hotelu Metropol.
- I? Kako je? Čujem da su ga do jaja odradili.
- Ma idi, šta da ti pričam. Vrhčina. Al' pazi, juče kolega i ja uleteli tamo kao najgori klošari, ono, perjana jaša, farke, tike, išli da razvlačimo neke kablove za konferenciju u kongresnoj sali. I tako mi na ulazu, kad ono portir u skupom odelu nam otvara vrata i oslovljava nas sa "gospodo", odmah iza sa leve i desne strane u vrsti stoje cušike, kao sa Megatrenda da su izašle i osmehuju nam se. I na kraju kad zakoračismo malo dalje kroz njih tim crvenim tepihom, kao šlag na torti neka milfača na sred blještavo osvetljenog hola senzualno njiše glavom i svira jebenu harfu!
- Brate, to kao da si bacio kašiku.
- Taj rad.

Komentari

čim zna sa harfom, ima nežne ruke :)

Hol u renoviranom Metropolu je stvarno takav. Doduše, uđoh u odelu :)

Kako nikada nisu izmislili električnu harfu? :)

Dobra defka. Svakako bolja od trenutnog skora, mada kace prokrčka malo ima d'ide bolje
+

Neizvestan je skor. To je tako kad ril-lajf situaciju i izraz koji muneš u tom trenutku na hoćeš pretočiš u defku. Tebi do jaja zvučalo, a ljudima moš' i da se ne svidi :)

Ајде бар тебе боле патка за скор. Добра дефка, сад шо се нађе мулаца па опали мајнус чисто јер му се може, није до тебе. +

A ako se ne svidi, saraniš je i pičiš dalje, mada ovo nije za sa'ranu. Školska bre. Za Vukajlija bukvar. Dobro napisano.

A ne, ne pada mi na pamet da brišem. Ima defki koje brišem ako imaju loš skor, a neke ne brišem kako god da prođe.

Тотално супротна атмосфера од оне кацам ономад био на матури у Метрополу лололо
+++

E, nikad čula za ovaj izraz, al' primjer je poder'o. :D +