Prijava
   

K'o signal u vukojebini

Krajnji stepen gubljenja.

- Sine vidi što sam ti kupila lepu tuniku, sad se ovakve nose.
- Majko što se gubiš ko signal u vukojebini? Ovakve se možda i nose, al' mahom na ciganskim svadbama.

Komentari

Ne poštujemo one koji nas vole, a jurimo za onima koji nas ne vole niti poštuju. Pa što tako prema majci?

Ko je rekao da je dijalog istinit?
A i da jeste, pruženo je premalo informacija da bi sudio. Postoji mnogo, mnogo roditelja koji ne zaslužuju poštovanje. Mislim da ono ne bi trebalo da se automatski zaslužuje time što si roditelj.

Поштовање према родитељима је аутоматско, јер су родитељи. Просто, преко њих смо дошли на свијет. А ако су још и добри, онда их и волимо, и ослањамо се на њих, итд.

Сам израз је добар, па и примјер би ми се много више свидио, само да су друге личности укључене у исти.

Ne bih se složila. Postoje roditelji koji nisu ni želeli decu, postoje oni koji su ljubomorni na svoju decu, postoje oni koji su ogorčeni na njih, jer misle da su im deca upropastila/poremetila život. Imaš i ekstremne slučajeve roditelja zlostavljača i pritom ne mislim samo na batine već i na psihičko konstantno ukopavanje. Po meni takvi ne zaslužuju poštovanje.
Međutim, majka iz mog primera je normalna, i to što joj se ćerka tako obraća je stvar slobode i otvorenog odnosa. Bar sam ja tako zamislila i neću menjati...

NIje fer prema majci! El znaš lolol
Sve na svetu rodila je majka!

Meni kad keva kupi nešto što je njesra ja joj odma to i kažem, i to nije nepoštovanje već iskrenost, ona mi onda kaže da ja nemam pojma i da se to sad nosi i to je to nit je ona ljuta nit ja moram da nosim njesra garderobu :D
Mogo bi sledeći put da iskoristim ovu foru sviđa mi se :) +++

glavni Hah. E to.. nervira me malo taj fazon "poštuj roditelja iako je trostruki ubica i ako te je maltretirao i istraumirao "... Naravno da bi roditelji TREBALO da budu svetinja, ali nažalost, neki bolje da se nisu razmnožavali ako nisu znali šta rade...

TucanKamen, o tome ti pričam, ne vidim kako je majka u mom primeru uvređena..

gubljenja.

Malo rogobatno, po mom mišljenju. Plus na ok izraz. A i primer je ok.

Не знам, можда сувише посматрам сувише субјективно.
Поштовање и љубав су различите ствари, и човјек може само да поштује, али није обавезан да воли.
И онај ко неће дјецу, то доказује тако што не наскаче на жену. :-)
А то што си навела јесу уџбенички примјери саможивости и себичлука због кога и губимо толико људи годишње, преко убијања прије рађања, или убијања у појам након рађања. Има свега. Нема љутиш, само кажем шта мислим.

И онај ко неће дјецу, то доказује тако што не наскаче на жену. :-)

E da je tako, gde bi nam kraj bio.. :)
Ja se ne ljutim, samo i ja izražavam svoje mišljenje. Naravno da znam razliku između ljubavi i poštovanja, međutim teško je poštovati lošu osobu.