Prijava
   

K'o snukeraš na vodu

1)

Kaže se za nekog ko je mnogo navalentan. Što bi rekli, navalio k'o pedofil na đaka prvaka. Izraz potiče iz dvorana za snuker a vezuje se za trenutak kada igrač završi posetu stolu pa ode na svoje mesto. Onda počne da cevči česmušu kao da mu je poslednje u životu. I tako nakon svake posete.

2)

Kontinualna radnja koja se obavlja po tačno utvrđenom šablonu. Kanal "Igraš - piješ - igraš" sa eventualnom branom u vidu bešike.

1)

Nastavnica: Ko zna da mi kaže šta je fotosinteza?
Štreber: Ja, ja... Evo... Ovamo...
Nastavnica: Ajde, reci.
Štreber: Fotosinteza je važan biohemijski proces u kojem biljke, alge i neke bakterije koriste energiju sunčevog zračenja kao izvor energije za sintezu hrane. Tada se od prostog neorganskog materijala sintetišu šećeri - monosaharidi.
Nastavnica: Ok. Da li neko zna šta je hlorofil?
Štreber: Ja, evo ja. Nastavnice, ja... (maše rukom)
Nastavnica: Dobro. Opet ti, Pavle.
Štreber: Hlorofili (gr. chloros = zelen i phyllon = list) su zeleni pigmenti smešteni na tilakoidima hloroplasta gde učestvuju u procesu fotosinteze kao sakupljači svetlosti i fotoelektrični transformatori.
Nastavnica: Dooooobro. A je l' zna neko...
Štreber: Jaaaaaaaa.
Nastavnica: PIČKA TI MATERINA, ŠTA SI NAVALIO K'O SNUKERAŠ NA VODU. JOŠ NI PITANJE NISAM POSTAVILA.

2)

- Odoh sad do kladionice.
- Znam. Posle dolaziš kući, spremaš pivo, zoveš mene, Saleta i Mareta i gledamo . Onda se ti napiješ, zaspiš na kauču, Mare te gurne na etison i prebaci frotir preko tebe. Onda se završi utakmica, mi odemo a ti se ujutru budiš na sred sobe i ne sećaš se šta se sinoć dogodilo.
- I stalno tako bude, jebote!
- Pa kad sve radiš po šablonu. Kao snukeraš kad pije vodu posle svake posete stolu.

Komentari

bate, ta voda, to je reklama samo, ne piju oni ta govna, samo lickaju. al ajde plus, steta je da definicija o snukeru nestane.

Plus na trud al' nategnuto k'o što Paninaro napomenu...

Ma ne ide, nikako, ne piju posle svake pauze, moraš više snookera gledati...