Prijava
   

K'o Švajnštajger posle Ane Ivanović

Prokletstvo se nastavlja.

Elem - sin-naslednik izraza "K'o Ana Ivanović posle kurca" i poređenje u nastajanju koje na slikovit način pripoveda o tome kako je nasumični subjekat/objekat u bӣti, poput nemačkog fudbalera iz naslova, doživeo neki kuršlus, anomaliju, šta li, i otiš'o u kurac metodom naprasno...a faktički do juče je sve bilo u najboljem redu i šljakalo k'o sat. Promena za, ni pod razno, BOLJIH 180 stepeni...ili barem što se tiče onog prvobitnog našeg poimanja lika/predmeta koji nam je danas, pak, neprepoznatljiv.

Jer i gospodin iz naslova je do malopre žario i palio, osvojio maltene sve što se osvojiti može, bio standardan u svom klubu, postao kapiten reprezentacije i još mnogo toga...a onda je došla ziljava (Đ)Ana, Švabo pao na njenu estetiku (jer na "šarm" ne bi sigurno) i ostatak je istorija. Ona koja se zaboravlja, naravno.

- Neće, brate...
- Kako, bre, neće...Ae duni malo unutra, ima prašine, zato jebe...
- Ma dunem ti Slavicu, debilu, znači kacam znao da ne treba ništa da ti dajem, viš' da si ga sjeb'o, majmune??!?!
- A igrao sam juče FIFU na njemu i sve bilo do jaja, znači, nemoguće, brate!
- Puši kurac, bre, tako isto bilo kad sam ti onomad zajmio mini-liniju i sad mi mini-linija k'o Švajnštajger posle Ane Ivanović, zabada i trokira svake 2 sekunde, samo čekam kad će dizvrši harakiri!
- A što pušiš kurac kad nije "Soni", hnjohnjo?

---------------------------------------------

2017, Tel Aviv, Izrael, svlačiona KK "Makabi" nakon rendom utakmice...

- Maik, what the hell is wrong with you, man?! Playmaker has "fed" you today with good balls all the time, but you were just somewhere else!
- What do you mean, coach?
- I mean, since you came from Red Star you're like Schweini after Ana Ivanović, WHAT THE FUCK??
- Sorry, coach, but I only fuck quality pussiy, NOT nimfomaniacs.

SK2016 - revija

Komentari

Odličan naslov :)

Sve valja!

а онда је дошла зиљава (Ђ)Ана, Швабо пао на њену естетику (јер на "шарм" не би сигурно) и остатак је историја

Јебем је у уста, колико је не волим. Али јебо би је, то стоји.

Одлично све +++

Realan da l si da jebao nju bi?!

Debilna, zubata ljuštura. https://www.youtube.com/watch?v=3sKf5rqrxkA

Jebeni ženski retard

А ти је не би јеб'о?! Знам да ћеш рећи - не, али верујем да би је раставио као квадрат бинома...

Ана је врх ћићолина значи само тако бих јој спаково бенџамина и крљао језичину у све отворе. На крају бих јој и табане олизо иако сам гадљив на стопала али чисто из респекта према таквој цици. Немаш појма Профане девојка је мраз буразеру.

Плус сам ти дао и то опет јер је она поменута.

Ето видиш, Профе!

Riba je frigara teška i noobina, privlačna je ko govno u bazenu, da budemo realni. Kapiram da se ljubi bez jezika i ne siše kurac.

A dopala se jednom Nemcu, toliko o njenoj jebljivosti...

Ма ти си бре нубара јаја ми сеци ако риба не воли не само крљање него да јој завалиш шлајмару у ждрело. А кару да сише воли од тениса више.

Допала се и мени ал јбг Шваба имо ту срећу да је поседује. Лик изгледа шета ватрогасни шмрк у боксама другог објашњења нема за спој Квазимода и онакве пичокаре.

Ко би реко да Шваба може бити добар јебач..

Ovde sam uz Profa. Ana Ivanović je totalno kao četrnaestogodišnjakinja (lepog lica, doduše) spakovana u proporcionalno veću ambalažu. I izgledom i mimikom i govorom i gestikulacijama i razmišljanjem (na osnovu izjava o tenisu, ne znam njene životne filozofoje i tako to). Ništa privlačno, apsolutno!

Ma i meni je odbojna i neprivlacna (iako mnogi hiperbolisu, kao jedna od naj riba na svetu, ajde molim te!), to stoji. A zbog toga covek ima jos vecu zelju da je "udari"... Ona ovako deluje kao da ne zna da se jebe ali te su najopasnije...

За то не знам три пута сам је чуо у неким кратким интервјуима у дневнику које сам заборавио још у уводној шпици породичног блага тако да то не бих коментарисао а то за Шешеља молим те немој да једеш говна као ни за Деретића јебали те Чеда и Тадић пичко масонска продана.

nema te koja ne moze da se jebe, samo srazmerno kolicini alkohola

Onda drkajte na Đovaka, kad vam Ana ne valja.

Ма лутка бре и крај приче кога боли курац за процену једне топ цице од стране јебеног балетана који плеше док му жена поје Риголето за дваес евра и топли оброк и жутог прелетача који би продо мајку за сендвич са куленом јбг бацили вас на мало појачану исхрану кампања у зениту и тражи пуно енергије и сома сома и по.

Što na Đovaka da drkamo? Ima teniserki koje šiju Anu samo tako po svakom parametru.

Dobro, drkajte na Jelenu, ona ima tu animalnu lepotu.

Има нечег јединственог и особеног у њој а ти капирам да се ложиш на сисате плавуше. Који сте просеци човек тек укапира кад изложите укус пред светом. Не знам ко рече беше мсм да је Владемара- не волим оне које су стално лепе. Исте су, ко са траке, пластичне и фејк. Волим да видим карактер у очима и лицу. И да има и лоше моменте не пали ме перфекција већ јединственост. Све што је савршено у танчин личи једно на друго. Тако да опет ти кажем курчиш се човеку кога зову Латисимус леђа су ми ко Совјетски Савез поведи мало рачуна не можеш тако да се понашаш налупаћу те.

Loše kapiraš.

I brate, voliš sve što Ana Ivanović nema, tj. makar si se sada tako izjasnio. Pokušao sam da ozbiljno shvatim tvoje argumente, ali istupam iz diskusije sa onima koji ne znaju o čemu govore, a još manje kapiraju Valdemara.

Jebo leđa, moja tastatura je jača od tvoje.

Jeste li zamišljali sestre Vilijams kako trljaju džanu o džanu? Ja nisam imao hrabrosti za tako nešto.

Ja bi jeb'o i Đovaka kad bi mi dao pola para što je zaradio.

Иступаш јер си пичка прелетачка исто као што би иступао из странке кад јој рејтинг спадне на око цензуса и потражио себи новог господара да пузиш за њега са камом у зубима. То си ти. Ти радиш то. То ти радиш.

Stani Brus. Ti njega da jebes i jos da mu uzmes pare?! :)

Ne, moji motivi su još jednostavniji - istupam kad počne da smrdi od govana.

Dabome, ne vadim ga bez potrebe, ne vraćam ga bez časti.

Нећу да те шибам јер те готивим иначе да ми тако нешто кажеш у лице сручио бих ти кишу песнаја по лобањи јер је дипломатија узалудна са таквим главама које поричу свој идиотизам а који је очевидан. Нема преговора са таквима.

Treba da prihvatite različitosti, ukuse posebno. Budite tolerantni. Učite od kurca, on oči nema, ali uživa više nego vi.

Kako može da ti bude gotivan ako je idiot?

Ух нисам Цик престо да се ложим на нигерсице откад сам осетио ону њихову миру душа им смрди јбт мојој смрт било. Али буквално без ваздуха осто.

Svi bi se nešto tukli zbog rasprave na Vukajliji.

Ali, da bi se iko zaista tukao zbog rasprave na Vukajliji?

Tuyno je gledati vas takve.

Tuyano je to, baš.

Ja nikad, ali bi popio pivo zbog rasprave na Vukajliji. Prihvatio bi i da mi neko odradi oral zbog rasprave na Vukajliji ali to je već SF.

Бадава се правдаш сада ти си свесно ишао у друштво са говнима и кад је отпочела ферментација постао ти је несносан сопствени смрад па си отишо да спереш то са себе. Али смрад гована не можеш да испереш из своје биографије ту ће он заувек остати да сведочи какво си јаје.

Не би се ми тукли- он би попио батине. Ако ћемо реално.

Бруце јел то за шорање причаш. Сад ти то служи симболично баш ко и сабља војнику.

OK, sada - šta ti je čovek kriv? Zbog razičitog poimanja oko toga koja je cura bolja, vi se prepucavate na ličnom nivou?

I to ko ima veći virtuelni kurac je tako 2009. godina, eventualno prva polovina 2010.

Бруце јел то за шорање причаш. Сад ти то служи симболично баш ко и сабља војнику.

Baš tako, možeš slobodno da se naguziš i ništa ti se neće desiti.

У случају да ми се нагузи нешто женско из твог околиша, ја то исто не бих смео да гарантујем.

Цики јбг бивам нет витезом и браним Ану од несоја.

Nije to lepo, Bohore, na familiju da diraš, nije džentlmentski, nema tu fer-pleja.

njah, da imaš muda rekao bi to sa glavnog naloga, ovako si se sakrio da te ne prepoznaju

Није ферплеј ни набеђивати некога да је некоме помено фамилиу без да ју је тај неко заиста помено. То је тек јајарски.

То зато јер оцењујем хигијену у граду.

Meni je zazvučalo kao da se familija pominjala, totalno pičkinski.

Alo bre, je l znate da pričate sa likom koga zovu biceps?

Промашио си. Јер Бохор- господин је

Nije bitno šta si rekao, bitno je kako sam ja to protumačio.

Pa, "žensko iz okoliša" se koristi kao neka eufemizma za "žene iz familije", mada češće za žene iz komšiluka. Mada, znajući historiju odnosa vaših, nešto ne mislim da si mislio na njegov komšiluk. Ako i mislim loše, onda se izvinjavam, kao što svi jedni drugima možete izviniti za gluposti koje ste jedni drugima uputili. Posle slobodno nešto popijte, al' na svoj račun, jbg.

Брт што баби мило то јој се и снило. Тумачи како ти воља ја сам пред Судом Свих Светих чист ко девојачка суза спичим ти га ћери згуза.

Нисмо словенци или швајнштајгери па да свако плаћа своје овде се ипак зна неки ред.

#jesbolimekurac

ja sam se zajebavao sa virtuelnim korisnikom naloga i pominjao samo njegovu guzicu, a i to tek nakon što je provocirao moju kitu - on je taj koji je širio priču

što je zapravo sramota, jer je prvi počeo bez ikakvog razloga, što se može videti iz transkripta

Braćo, ostaje da je Anči, živa i zdrava bila 100 godina, jedna tunjava kurco-spuštačica. Na skali interesantnosti, tu je negde u levelu sa reprizama Bele Lađe a što se izgleda tiče - pa sportistkinja je te ima struktuirano telo i to je ok. Žena je mnoooogo više od struktuiranog tela, ova pačaglu nema ž od ženstvenosti i još da razjebe ovog švapskog debila koji se zaljubio u nju jer brije noge veetom za razliku od Nemica.

Blam.

Оплако сам на Брусов коментар од Бруса за Ђовака, до јаја је дефка..Ану не бих коментарисао..+

Најважније је да си ти ипак насео на провокацију ко гузица на знаш већ шта. Волиш да га и се примаш.

Tu nemam mišljenje, potpuno sam indiferentan prema svim teniserkama otkako se Kim udala.

Nismo ni Slovenci, a ni Nemci, ali ja da vam platim neću jer nemam sada, u ovome trenutku, jebiga, otišlo na dažbine, jebiga.

Boro Drljača razgaljuje naprvom

Добро важно је да је ти као балетан шијеш у женствености:))

Možeš ti da se braniš koliko hoćeš, ostaje činjenica da si me opet uvredio bez razloga kao i prošli put.

Profe, da je ona tako tunjava, onda ne bi nikada ništa nahvatala, sem reketa. Činjenica, jeahbiga.

Хахаха стомак ме боли од смеха

Ма видиш да лупа девојка успешна разумеш нормално да за такво нешто треба и кефала и снаге али не балетанова ирационална мржња занемарује чињенице ради чега? Мислиш да ћеш некоме променити мишљењ о Ани?

Ciklo, ima u tom svetu poznatih i neki trip da je ime bitna stavka.

Zamisli Švajnija kad se u svlačionici posle tekme pohvali Runiju i ekipi koji su čak i od njega ružniji "brate, ja sam sa Anom Ivanović", a ovamo problem rešava kod tajlandske druge pratilje na izborima severnobangkokškog okruga, koja radi masaže sa gratis uslugama u predgrađu Mančestera.

Uostalom, koliko je na primer Dženifer Aniston promenila poznatih muževa i evo, ovaj poslednji je isto vara, razvode se posle mez dana.

Uglavnom, ne mislim da ga je Ana osvojila svojim umećem gužvanja postelje.

Шта пичка направи. Кафански амбијент овде.

masaže sa gratis uslugama

Čuj mene gratis... *s opciono-parcijalnim uslugama koje se dodatno plaćaju.

Niste u pravu. Neka je poznato i ime, ali ni jebeni Runi ne bi rekao "Bravo" da je Švajni smuvao Jelenu Janković. Mislim, ko bi smuvao ženskog Trigera i hvalio se time jednom ostrvljaninu?

ko bi smuvao ženskog Trigera i hvalio se time jednom ostrvljaninu?

Znam neke Velšane kojima to uopšte ne bi bio problem :)

Обавезно ало буразеру и она се ту нешто питала ваљда лик је наказа али ипак је одлучила да се уда за њега презиме није сигурно Ана Швајнштајгер па хахаха па може комотно са таквим именом да се подшиша и сними Терминатора седми део не уместо Саре Конор него Шварција. Који ће јој курац то у животу. Женска је ћуд..

Pa, kad su Velšani.

Кажем ти. Може бити само да га Шваба мота око колена. Што даље инфицира да је Ана нимфица и да све ваше баљезгарије падају у воду напушите се курца сви колективно глуперде.

Profe, da je ona tako tunjava, onda ne bi nikada ništa nahvatala

А нас мушкарце тешко нахватати, а?:)

Бтњ, потпис на пост Агилног.

Ако тролујемо желим и ја да лупетам љуто. Даклем, представљам вам житије А.И. у кратким цртама:

Житије Ане Ивановић

- Рађа се из кевине пичке и прво што изговара пошто угледа светлост дана јесте "Ај хед а гуд меч тудеј, хихихи"
- Доктор јој одмах по рођењу дијагнозира ЗИЉАВИТИС и ХРОНИЧНУ ТУЊАВОСТ, без наде у излечење
- почиње да тренира тенис на наговор својих родитеља-буржуја (кева адвокат, ћале бизнисмен кримос)
- у слободно време игра монопол са својим једнако зиљавим братом и расту јој зуби
- са 14 година њена боја гласа добија свој коначни колорит. Од тог тренутка па надаље, сваки пут кад проговори звучи као мутирани женски ждрал
- креће да пика јуниорске па про мечеве, добро јој иде и редовно побеђује. Зашто? Јбг, све остале на време откриле курац а она јок. Отуд њена предност на терену.
- Пење се на прво место на ЊТА листи, Србија је слави.
- Открива курац голфера неког
- Креће њен незаустављиви суноврат на ЊТА листи, изучава петинг и драј хампинг
- Забавља се са шпанским циганином Вердаском који пошто му ова одбија да попуши раскида с њом пре него што си реко "гем, сет & меч".
- Нешто као спорадично игра, неки меч добије (против 256. на листи) а многе изгуби (од свих испод 150.места). Али зато редовно постује срања на Фејсу и своје зиљаве стајлинге које краде од трве спортисткиње и рибе (и кретаорке,молићу лепо!) - Јелене "Џеј-Џеј" Јанковић.
- Упознаје швапску свињу на некој добротворној вечери, капирам, и почиње њихова латиноамеричка романса. Јавност баца пегла на све то, Руни покушава да уразуми Швајнија али овај је већ непоправљиво прсо с мозгом
- Брат Анин и Швајни постају супер компе, излазе заједно по Београду и тако, ана се фотографише у купаћем костиму док је сисе оставила гајби.
- Ана честита Ускрс фановима 2. јануара. Јебем ти глупачу.
- Ана објављује да више неће наступати за репку. Обзиром да је тако мноооого допринела истој. Каже "оће више да се посвети породичном животу". па маму ти јебем.
- Ана и Швајни се венчавају у Београду, ВИП званице алауд онли, Ана носи Шанел веначницу чији крај држи њен брат-кретен. Швајни плаче од среће и љубе се у зубе.

ДИ ФАКИН ЕНД

Aste se raspisali

И да - па шта ако сам балетан, деџго? Чему те предрасуде из 13.века п.н.е? Што си хомофоб? Да ли си упознао некад неког балетана кад са толико мржње говориш о њима, мм? Очигледно да ниси, чим тако говориш...могу те упознам једном, има кул момака...и слободних, ехехех:)

Ја сам човек средњовековних схватања и негујем трајне вредности атрајне су јер су проверене. Ако имаш проблем са тим онда имаш и проблем самном а то је већ ппроблем. И не прича народ ништа џабе а прича да су балетани педери и кад погледаш мало боље- зар неко ко може у хеланкама да врти гузицу пред пуном салом може да буде непедер? Не знам ниједног далеко сам ја од тог друштва ал не патим за тим. Значи већ си се распитивао око њиховог статуса. Зашто то себи радиш?

Хњах, "народ"...Тај исти народ је говорио да је Слоба до јаја и да од гована пита бива па погледај шта је од тога испало. Ах, ја сам увек за шире погледе на свет и прихватања, мсм шта знаш - можда ће тај балетан-педер данас-сутра да ти стане на друму и помогне да замените гуму на твојој Дачији која је пукла јер си гепек натоварио са краденом циглом за свој пластеник...или како ви то тамо већ зовете.

А ја ти данас-сутра можда запослим сина, средим неки упут за лекара, злу не требало, а ти мени набавиш фришку бројаницу са Хиландара, пошто ми се ова већ излизала јер ми је на руци којој диригујем:)

Jebote, koja fešta se napravi ovde. A ja sam samo rek'o da bih je jeb'o, a Prof da ne bi.

A i ti, Čegi...Što bi je jebo? El to ona filozofija "nosi suknju -treba jebati" ili "nije grobalj - može"? Mene je osobno kod žena uvek više privlačila ta neka nevidljiva ženstvenost, šarm, energija...umesto isturenih sisa ili generalno zadovoljavajuće spoljašnjosti.

Ova ima prazne oči. Potpuno. Ne znači to da je loš čovek, daleko od toga, ali je samo prazna. To potiče iz činjenice da - što zbog tenisa, što zbog treninga (a ovih dana zbog kurca kao organa) - devojka uuopšte nije stigla da se OBRAZUJE. Da putujući po celom svetu profesionalno, ne doživi ništa ili malo toga DUHOVNOG. Đovak je tu malo drugačiji, to skapiraš kad ga čuješ kako i šta priča, lik nije tabula raza jebena. A i inteligentiji je Kosovar, neuporedivo.

Zajebite me A.I. u kontekstu ribe, ae da se ne zajebavamo.

Prespavao sam, danas sam druga osoba, pa da opet nešto kažem.

I dalje je neprivlačna XD

Da se ne lažemo, ima stvarno lepo lice kad pokrije čelo, to je nesporno i iz perspektive jednog fudbalera (u ime Švajnija govorim), stvarno si mudo ako uz sebe nemaš podjednako ispraznu tupu starletu, već istu takvu poznatu sportistkinju. I dalje je verovatnoća 99% da ga nije upecala na osnovu seksualnih veština.

S tim lepim licem je lako namontirati se i izgledati lepo i seksi na fotografijama, ali čim se pusti na plej, vidiš da je to i dalje ista ona tinejdžerka, istog glasa, mimike i tupog pogleda (tupih i reči, iako to ne mora sada biti tema). Na stranu bezvezna građa, blago krive noge, poslednjih godina i previše koščata...

Ali dobro, ko šta voli, eto mu. Nismo svi isti.

I naravno da niko od nas, pa ni Prof, ne može tvrditi da je pod određenim (neproverljivim i nerealnim) okolnostima ne bi... ali nivo njene seksualne privlačnosti je nula, nemojte da se lažemo.

Deluje vaspitano jedino, pa bi je držao gajbi, kako se to popularno ovde kaže. Verovatno bi širila optimizam stalno ponavljajući kako je bio dobar meč... pardon, kako je bio lep dan danas i kako jedva čeka sledeći.

Prespavao sam, danas sam druga osoba, pa da opet nešto kažem.

I dalje je neprivlačna.

Deluje vaspitano jedino, pa bi je držao gajbi, kako se to popularno ovde kaže. Verovatno bi širila optimizam stalno ponavljajući kako je bio dobar meč.

Čisto da rezmiramo post kolege Agilnog, inače Njegoša po zanimanju.

Inače, Agz, imaš gore moj post "Žitije A.I." pa, ono, cenim da ćeš se složiti:)

Video sam, moglo je i žustrije XD

Ја сам човек средњовековних схватања и негујем трајне вредности

Pa da, baš je srpska srednjovekovna tradicija uvrediti čoveku familiju bez ikakvog povoda.

vidiš da je to i dalje ista ona tinejdžerka

Fotografisao sam Troickog, komšija mi. I on je pogubljen k'o neki tinejdžer. Sve više stičem utisak da poznate ličnosti prebrzo 'bačene' u takav '200 na sat' život (kao npr teniseri) ostaju večna deca.

А.И. вештачка интелигенција, гура главу под јастук кад се деље и стење ритмично и равно. Или гледа "поховано". Шта више, мислим да је она у примеру те дефиниције.

Има и бољих тенисерки за пода се

А Швајни прцарош класични. Јебе брзо, али лоше. Прескладан су пар

Што полазиш од себе буразеру?

Мало ми је пун курац ових интернет швалера.. Човеку очи видо није али он зна како Швајнштајгее јебе и како стење Ана.. Мало превише признаћете.

Профе нисам ни сумњао да ти корупција и непотизам нису страни ипак си персона на положају макар у сфери своје професије. Јел мислиш да бројаница из Хиландара има јачи магијски ефекат од неке из типа намастира Св. Прохора Пчињског? Заиста си напредњак што се тиче духовности. Ево просућу воду за тобом следећи пут кад полетиш за Франкфурт одакле ћеш трајектом отићи за Штокхолм да пред уским и пробраним аудиторијем демонстрираш своје умеће баратања дрвеним али и ко зна каквим још све палицама.

Мени је Ана увек била симпатична, али никад ми није изазивала повишени притисак у пределу препона. Лепа, али није јебозовна и довољно женствена. Чак је и Бојана Јовановски јебозовнија иако је њањавија 23,7 пута од Ане Ивановић. Исто је и Шарапова прецењена.

Реално Ана Курњикова и Марија Кириленко су најлепше тенисерке које су се икад појавиле.

Jeste li zamišljali sestre Vilijams kako trljaju džanu o džanu? Ja nisam imao hrabrosti za tako nešto.

Једном сам покушао и одмах ми је у глави била слика секса из филма "Врсте 2".