Prijava
   

Kad bi ja bio neka vlast

Ono što svi mi kažemo u trenucima ekstremnog popizditisa na neku pojavu.

-Trajno bih banovao Batu i Čaka, mislim da oni forsiraju sve ove definicije o njima samima.

-Vratio bih gadan sapun u upotrebu kao meru protiv ekonomske krize a ne Ariel, Duel, Maybelline, Revlon, u ala smrdi ali mama ima novi trik, jebote koliki tampon me juri, jedan dinar čisti 50 tanjira i slično...

-Uveko bih fiskalne kase kod cigana koji peru stakla na raskrsnici a posebno kod ovih ispred moje, svačije zgrade-ja bre 6 puta dnevno tu prodjem i uvek je crveno, šta sam ja, Crveni Krst? Bankar?

-Našem precedniku sa sve Šuletom (a inače ih poštujem) bi dao da gledaju malo Jacka Bauera u 24 i da ne kenjaju kako je u američkim serijama o teroristima sve namešteno kao: "Jes, jebaga, ovako se upada u Belu Kuću!!?"

-Svakom ko sebi dozvoli povišenje krvnog pritiska zbog nervoze više od jednom dnevno bi naplatio iljadarku kazne, nerviranje ima da se plati!!!

-Uveo švecki TV detektor al ne za one koji ne plaćaju TV pretplatu, ne plaćam ni ja, nego ko gleda kvizove, Grand, Istina ili Smrad i ostalo a KAŽE da ne gleda, da plati kaznu od iljadarku i tako svakog meseca.

-Organizovao bi na kraju takav izborni sistem da ostanem zauvek na vlasti (nije baš originalno, to bi verovatno svi uradili...)

Komentari

Ti si gori od moje keve, veruj mi, ona bi zadivila i Drakona, haha, a inace je sudija:)

Kad bih ja bio vlast na nedelju dana u Srbiji, Srbija bi imala ne 8, nego 3 miliona stanovnika!

Bili vec takvi, sto smanjili broj stanovnika drasticno, samo sto su bili na vlasti ne nedelju dana, nego od 1945-1991.