Prijava
   

Kad komšije utihnu

Najčešća pojava u letnjem periodu. Jebiga, javili na dnevniku da je udario plus preko tri'espet, a onda bež' u zamračenu prostoriju sa dosta tečnosti. E, eto kurac celom komšiluku. Kad se vratiš zorom iz grada, komšija se obavezno nađe tu da seče nešto cirkularom, drugi da vari ogradu i ispravlja gelendere, a tebe ko jebe, što nisi došao na vreme, kao kad su oni bili mladi, u deset. Zato po ovom zvizdanu nema nikoga, svi se razbežali i uvukli u svoje jame i jazbine. Kad sam bio mali, obavezno je bila tema "Zašto volim leto", a ja tada, mladi junak, pisao o babi, selu, moru sa roditeljima i ostalo sviranje kurcu. Danas bih išao i na takmičenje, samo o komšiluku da pišem, jeb'o ih ćaćin ćaća!

-Ooo, dobar dan, komšija... udarila vrućina, seme joj jebem. Mora u kuću da se beži. Vama je lako, terasa vam visoko, pa nije toliko toplo. Eto, deset dana ne mogu da upalim švajs aparat, a posla preko glave.
-Ma, komšo... vruće jeste, ali može nekako da se izdrži... jebiga, šteta samo što posao trpi.
-Joooj, ništa me ne pitaj... troje usta ranim...
-'Ajd, komšo da ne goriš, pa se vidimo večeras... jebem li ti ja, 'ćerkicu! Orginjao si mi pola godine sa tim aparatom ispod prozora od šes' ujutru, đavoli te švajsovali!

Komentari

kakvu inspiraciju znaju da dadnu visoke temperature +++

sad mi pade na pamet. Izašao da raširim peškir da se suši, a komšiluka nigde. Odma' sam se logovao, lolo

Kao da si moj komšiluk opisao... jedino ja nemam privatnu firmu u podrumu...

ja nemam ni moj deo podruma. Moji dali komšiji da ubaci neki kurac za savijanje lima, a ja biciklu vučem na ruke do vrha zgrade...

Izneo peškir da se suši...blago tebi, znači da si kod kuće i da si se upravo tuširao :)

ahhahaah, da... ali, zato ima i druga smena, lolo... Sad, sve zavisi kako ko gleda.

Vama je lako, terasa vam visoko, pa nije toliko toplo.

Grešiš maćori, ne znaš koju ja muku mučim na četvrtom spratu lolo

brate, to oni sa spratova niže misle... ne znaju šta je muka.

Heh, a ja na trećem, terasa na istočnoj strani, pa prži li prži sve do 1, a nemam ni podrum, a i teglim bicikl gore...eeee šta me sve stislo...

Heh, meni soba gori čitav dan, terasu ne smem ni da otvorim, doduše, hladovina mi je u toku noći, lolo