Prijava
   

Kad muskarac odluci da nadje onu pravu

Muskarcima je u svesti(pored toga sto zele da imaju dobar posao,kola,sto su ambiciozni,da idu na razne utakmice itd.) da moraju da jebu,jebu,jebu i samo jebu.I onda jedne noci im sine ideja da moraju da nadju onu pravu(oni to smatraju za trip)kojoj ce biti verni.
Ali,vernost je ono sto ih koci da imaju sex,sex,sex i samo sex,i onda pocinju da razmisljaju kako treba da ipak treba da prozive malo pre nego sto pronadju pravu i smire se,a to znaci da ce oni traziti pravu tek onda kada budu jebali sve sto jebati moze,tako da kada nadju pravu njima nece pasti na pamet nista vise da jebu(jer sve su vec probali)osim one prave.
To je sasvim ok!Super!Ali samo neka paze koga jebu,jer ima i zena koje ce ih voleti i koje ce biti povredjene time sto su oni od njih hteli samo sex i nista vise,a ima i klinki.

Po meni je to ok stav,zaista iako sam zensko!

Komentari

Pa ti rockangel si prava žena za mene! ženim te! samo jos malo sačekaj da nešto proverim kod drugih vukajlijašica!
Šta? pa nisi ni ti neka cvećka!(Jesi ali možda samo u Bajci)

Joj ludi,red je onih koji bi da me zene na ovom sajtu.Ne znam sta cu od bracnih ponuda

Što se ne naguziš kako bi dobila poene?

Ovde ocenjuju moje MISLI,a ne guzicu!

palac dole. izvini, ali to je moje mišljenje o ovoj definiciji.

Muskarci u nekim drustvima uglavnom nemaju naviku da razmisljaju o posledicama seksa. Seks je tiket koji se baca posle pretstave. Da su u tu radnju umesana dva ljudska bica, ne pada im na pamet. "Basic instinct" bese dobar film na tu temu. Uvek se moze desiti da kao muskarac budes za nju PRAVI, a da to nisi predvideo.

Roki tripovi u 3 ujutro su zajebana stvar :) +++

Fenomenalno, vrh... Mogu reci i omiljeno