Prijava
   

Kad sam ja bio tvojih godina

Znam, išao si sa 100 dinara do Ljubljane i nazad, jeo pasulj i kačamak dve nedelje kako bi preživeo, nosio iste smrdljive pohabane farmerice i na faksu i u provod. U stvari, ti si umesto arčenja koleginica i provoda po celu noć učio teoriju kognitivnog razvoja Pijažea i Frojdov seksualni život četvrtkom. Trenirao si fudbal, radio tokom leta kod Pere seljaka i glancao mu paradajz koji je terao na leskovačku kvantašku pijacu. Snalazio si se sam, nikad ni od koga kintu nisi tražio, sve što imaš si sam stekao sa svoje dve ruke. Boli me kurac !

- E ćale brate, aj ne seri, nego kaži kevi da mi isprži tri viršle i jajo, silazim za dva minuta samo da podelim još neku hedaru.

Komentari

добра, добра ++++++

Što mrzim kad mi pričaju šta su radili kad su bili mojih godina.

Džaba mu sve što je postigao sa svoje dve ruke, kad sina nije naučio pristojnoj komunikaciji. Zaista verujem da na svojim uspesima naročito potenciraju oni koje mnogo više tište neuspesi.

Da mi dete koje sam odhranio kaže 'ćale brate, aj ne seri' mislim da duže vreme ne bi na ta pogana usta reč progovorio...

Vid' koliko si godina sprcao u dupe a i dalje nisi postao čovek! Ja sam, bre, u tvojim godinama, golim rukama vukao kolica sa mlekom i zarađiv'o i studir'o i upoznao tvoju majku!

PUŠI KURAC, MATORI!

Pluščina epske vrste na defku.

Исплати се прочитати ово. Могао си убацити мало жутога у дефиницију да још мало то зачиниш да буде боља.

Da mi dete koje sam odhranio kaže 'ćale brate, aj ne seri' mislim da duže vreme ne bi na ta pogana usta reč progovorio

Мислим да ниси разумео поенту дефиниције.

Мислим да ниси разумео поенту дефиниције.

Definiciju sam plusovao jer je dobro odrađena. Samo me nepoštivanje roditelja uvek izbaci iz takta. To je već postao globalan problem koji će nas kao društvo uništiti. Jbg, tako sam vaspitan. Razumem i mlađe i shvatam da imaju 1000 razloga za revanšizam i bes... Kao što rekoh, komentar nije bio upućen defki, već globalan...