Prijava
   

Kad su ruke Bodiroge Dejana, nijedan koš nije kriv

Prosto i narodski rečeno, "ako si majstor, majstor si".

Ne može dete da te iznervira pre fudbala pa da posle pokidaš džigericu ortacima zbog toga što ništa ne znaš. Ne može šef na poslu da te iznervira, pa da ti se posle ne digne na sopstvenu švalerku, ne može skupština da te iznervira, a da ti posle ne možeš da se setiš gde je razvodna kapa na "kecu", ne može žena da te iznervira do te mere da ispališ ortake za kafanicu, jednostavno, ne može neka glupost da te omete i da te spreči da budeš najbolji u onome čime se baviš.

Jer ipak nešto moraš da shvatiš, rđavom kurcu i dlaka smeta.

Komentari

Преправи ове две

skuština da te iznerva

+

Kad je dribling Bodiroge, Karmelo po burek trci!

dularde, bravo gde se toga seti. moj klinac trenira basket i mnogo se pali na Mela. sedim ja za laptopom jedno vece i nadjem onaj Bodijev dribling kad Melo zamalo ne osta invalid. Reko, dodji sinko da ti tata objasni neke ristva. Njemu se vilica otegla do poda, usavrsio je taj dribling i otada uvek nosi znojnik sa srpskom trobojkom hehehe
+++ za defku, bravo Sale.

Gledah na tubetu njegove poteze i poene pa rekoh da ispoštujem legendu kako je red i običaj. Iako nisam ljubitelj košarke, jednostavno, Dejan Bodiroga je ikona naše košarke i čovek za velika dela, a to je baš ono što nam sada fali u repki.

EDIT: Eo Vam link u prvoj rečenici.

ma vazi, kad bi ovi kapitalisti dali da se to gleda na poslu :)

ma vazi, kad bi ovi kapitalisti dali da se to gleda na poslu

Kakva đubreta steram im ga majke kapitalističke!

...на паркету он је бабарога.

JEDAN JE BODIROGA DEJAN, BODIROGA DEJAAAAAAAAAAAAAAAAN! :)