Prijava
   

Kafanski uslovni refleks

Refleks stečen u kafani koji te tera da se kucneš sa prijateljem pa makar pili kafu.

Komentari

dobra +++
jel' je i ovo iz života? :)

sad Djo ispade alkos..... :D jeste, nazalost :) narucila nes i krenem da nazdravljam.... konobar i koleginice me samo cudno pogledali :)

Не бих да Вам кварим расположење ово недељно поподне, али ово је крајње неискусно. Својевремено сам имао запажања на тему, па ако није тешко погледај те.

neiskusno, u smislu...? procitala sam sve, pa me zanima koje dodirne tacke ima sa ovom definicijom :) a cak nisam ni zaspala nikad u kafani :D

U smislu nazdravljanja, ko je naučio pravila zna kada i kako nazdravlja. U omaške ovog tipa koje si navela, "nazdravljanje kafom" ne verujem, jednostavno se ne dešavaju. Ni pre 20 godina, kao srednjoškolcu takve stvari mi se nisu dešavale.
i da li si negde među pravilima našla deo koji se odnosi na kafu i nazdravljanjem istom?

Možda sam i pogrešnu linkovao, vidi ovde.
Pozdrav.

a jebiga, sta da ti kazem, meni se desilo :) a sto se nazdravljanja tice-moji su svi Izbosne+sad zivim u selu iz kog nisu vozili busevi od kad je sneg napadao pa do juce, kod nas obicaj da se nazdravlja stalno :) mozda treba jos da ucim, mozda je trebalo da se rodim kao musko.... ko ce ga znati :) tvoje nije da mi verujes na rec, sreca pa ima ovaj minus gore :) ali hvala na sugestijama u svakom slucaju :)

Do sam ti plus, simpatično mi. Al ti ne vjerujem ni jedne. Podržavam Bobija, jebi ga , iskustvo čini svoje. Isto tako mislim da se ovakve stvari ne mogu desiti. Pusa.

Шта ти је моћ навике:Д
+++

hvala za + :)
a za ovo drugo..... jebiga :) mlada, neiskusna.... vise se razumem u zaprsku nego u to sto je moguce ili ne :)

ja nazdravljam i sa vodom, a ne idem u kafanu +++

eto :) bice da to zene rade drugacije :) fala :)

Онда није условни кафански рефлекс, о томе се ради.

Условни кафански рефлекс је рецимо кад ми ко дође у госте, па моја Гордана принесе кафу и ракију за сто, а ја је пљеснем по туру, намигнем и кажем алал ти вера! Она мисли да ја изражавам љубав, а оно ствар навике ( условни кафански рефлекс).

aman, pa ja to pokusavam da ti kazem :) s tim da po tvojim pravilima nazdravljanje ne ide pre svakog cuga, nama je tako obicaj, odatle i kucanje kafom. na cast tebi tvoje definicije i kako ti gledas na svet, za 10-15 godina cu mozda i ja tako, razumem ja sta ti zelis da kazes, stavovi nam se razilaze i to je to.