Prijava
   

Kandidatkinja

Osoba ženskog pola, koju je muškarac relativno nedavno upoznao, mada ne mora biti presudno. Sa njom deli mnogo stvari koje inače deli sa bliskim prijateljima, možda čak nekad i više od toga, iako nju ne može nazvati drugaricom, jer ipak želi nešto drugačije. U potpunosti ga otvara, ali drži distancu, i dovodi do velike konfuzije u njegovoj glavi. Ne može je nazvati ni samo poznanicom, jer oseća da je ona više od toga.

Konverzacijski flert isijava u vazduhu, ali fizički ima postavljenu blokadu točkova. Muškarac tone sve dublje, već se upecao, želeo bi sutra da je vidi kako oblači svoje stvari i zove ga da i on ustane, jer ona žuri. Blokada opet, sada je povukla i konverzacijsku ručnu kočnicu, i flert postaje emotivni izliv njenog života koje njega dotiče donekle, ali mu ubija koncepciju i spušta svaku želju za daljom konverzacijom.

Naposletku, ukoliko se prevaziđu mentalne barijere, možda će kandidatkinja promeniti status u nešto više, a da nije "drugarica". U najgorem slučaju, ostaće samo "poznanica".

Ukoliko obrnemo polove, defka se može zvati "Kandidat".

Komentari

O, inspirisan li si! :P

Oh Luli, mnogo puta u životu... :)
Pričao bih ti, ali bi onda emotivni izliv podigao ručnu. ;)

Mislila sam na svog rezervnog, ako ćemo iskreno ;)
Povuci ručnu, zasad. Ima kišnih dana za ta izlaganja.. :)

Zezam se ja Lulice, možda me tvoj rezervni (http://vukajlija.com/rezervni-igrac/193701) i jeste podstakao da napišem, ali zapravo insipirisala me je jedna moja rezervna ;)

I mene je moj. :)
Ko ono reče "Život piše definicije"? ;)

Ma život piše, ja ih samo prepisujem... ;)

E to. :) A sad imamo nove izraze: rezervisani kandidat i rezervisana kandidatkinja. :))

Neveselo, al' mnogo dobro. +