Prijava
   

kanter

Pc igrica sa ciljem potamaniti suparnicki tim ne birajuci sredstva, kolicinu municije kao ni taktiku.
Na takmicenjima se igra 5 na 5 sa mogucnoscu jedne rezerve.
Postoji 5 tipova igraca:
1. REX: igrac koji juri mapom kao muva bez glave, krece se kao da lebdi jos bolje puca u stanju je da dodje protivnickom timu iza ledja i sve iz zakolje ili pobije dobro odmerenim rafalom podseca na psa REXa koga sam vec opisao.
2. Dzeki: solidan ali pre svega poslusan igrac koji ce raditi i cuvati onaj deo koji mu je kapiten zadao bez pogovora. Za razliku od rexa osoba u koju mozete da se pouzdate, ako izgubite tesice ostale saigrace a ako je nesto on skrivio svi ce sasuti bujicu pogrda na njega (podseca na psa dzekija) koga sam vec opisao.
Snajper: Igrac dobar sa svim oruzjima ali ipak kad kupi full (slon i dez) on postaje masina za ubijanje. U stanju je da sam resi partiju i pri tome ubije 4-5 rexova, moze da rasuje ako to zeli ali ipak vise voli da se pojavi tamo gde ga najmanje ocekujete i resi slonom u glavu. Neophodan za ozbiljnu kanter ekipu.
4. Stekara: lik koji mozda i nije tako dobar igrac ali njegov karakter vise voli da se sakrije (zavuce) u neku kutiju gde ga najmanje ocekujes i ubije sa ledja. Najomrazeniji lik u igri ipak dobar u klanskim mecevima jer vam opasnost od njega preti iza svakog coska i iz svake tamne povrsine.
5.Zeljko: Uglavnom kapiten ekipe koji moze da preuzme ulogu bilo kog od gore navedenih likova, onaj koji svaku mapu zna napamet. Autoritet koga svi slusaju i koji se najvise nervira bilo da se pobedjuje ili gubi.
U stanju je da preskoci kroz prozorce na b sajtu u d2, zna sve zidove gde se buse kao i sve taktike.

Kada sam posle 4 meseca neprestanog igranja kantera citaj (ljudi su me nalazili za kompom kako spavam a u wc isao samo dok se menja mapa) konacno sam na prolece izasao iz kuce.
Ugledavsi 2 pandura kako nailaze niz ulicu nesvesno sam cucnuo....
Tada sam shvatio da vise ne smem da igram kanter (inace prica o cucanju je istinita) Savet za sve: bezite od kantera ko ciganche od snikersa

Komentari

hahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahhaahahahahahahahahah OVO JE NAJBOLJA DEFINICIJA NA SVETU! +++++++++++++++ BRAVO! inace, veliki sam ljubitelj counter-a!

Hvala za plus ali ja sam se skinuo iako sam jos uvek admin na Beogridu a i bio sam ucesnik wcg 2007 sa svojih 30 godina sa ekipom "ZELJNICI"
klincima bukvalno duplo mladjim od sebe

bravo :) ma meni je cs super!

sad si se sjebo nacisto, sa kantera si preso na vecu zavisnost, na Vukajliju
+

Pogledaj ovu temu http://www.elitemadzone.org/t27550 - primeri urnebesniji od tvog :)
A za def. naravno +

Čitao sam je dvadeset puta, i uvek se iznova dobro nasmejem, jebiga jedino da otvorim dupli nalog pa da ti ponovo ocenim sve definicije!

+ i * !!!! Imao sam i ja tripove od kantera,mada vishe od heroja 3,al nema veze ;)

ima i gore od CS-a..... zove se WoW i ne prepurucuje se gejmerima sklonim zavisnosti...