Prijava
   

Kao u kazanu

Ljudožderski sleng za nesnosnu vrućinu.

Komentari

Je li Ogundu, da li ti je palo na pamet da, šireći ideju o ljudskim pravima i neprihvatljivosti kanibalizma, predložiš tvojim sunarodnicima da te vaše kazane iskoristite za nešto pametnije, na primer za pečenje rakije? Mislim da nije dobro da im se zabrani jedna ljubav - ljudsko meso, a da im se ne ponudi nešto drugo za uzvrat. Ovako - i lepo i korisno. A sigurno imate neko lepo voće tamo kod vas, pa da se menjamo, vi nama urmovaču a mi vama kajsijevaču.

Čitao sam ja iz knjiga nekog ruskog turiste, koje ja ne dozvoliti da budu skuvane zajedno sa njim kako praviti napitke od voće. Probati mi sve. Malo od banane, malo od kivi, ali su me zamalo sutradan strpati u kazan, jer je celo pleme postalo smotano kada popiti taj lepi napitak. Taoci pobegnuti, a ja proteran iz pleme. Kaže poglavica "mi ne biti stoka, mi ne piti alkohol, mi piti vodu iz reku, mi jesti ljudi".

Докле више са овим тематским дуплим налозима?

Brat Laik, ja samo hteti pisati na ovaj sajt. Ne hteti tebe pojesti. Već jednom jesti japanski turista, koji u džepu imala takvu papirnu ptičicu i biti baš fujkasto. Bljak bljak bljak.

Чокобо није птица незналице, чокобо је чокобо и ништа друго до њега! Очито је да не конзумираш главушу јапанску јер би у супротноме знао да чокобо није птица, чокобо је чокобо и ништа друго до њега! ИТ МОР СУШИ!

Dokle više s ovi likovi koji se ložiti na Fajnal Fantazije i druge japanske gluposti? Imati kljun, imati perje, meni to biti sasvim dovoljno ptica. Suši? Nisam neandertalac, pa da jesti termički neobrađenu hranu.

bre brate...za defku plus od mene...što se profila tiče,ideja koju forsiraš je meni skroz ok,ali način na koji je forsiraš nije.malo mi je glup taj način pisanja,celokupno izmotavanje i to što misliš da ispadaš duhovit.možda drugi to nalaze duhovitim ali kod mene nije tako.nemoj da misliš da potcenjujem tvoje mogućnosti ovde.naprotiv,jako mi je zanimljivo to što pišeš,ali bre,daj konsoliduj se malo,samo unormali stil pisanja u komentarima,pošto vidim da defke pišeš normalno.pozdrav.

Gavro, napisao sam na jednom od komentara kako su moje definicije lektorisane, a moje pisanje po komentarima nije. Međutim, bio sam odsutan neko vreme, usavršio sam pisanje srpskog jezika i ispravljam ove nedostatke koje ti bodu oči. Inače, kod nas u selu postoji i sleng "ubosti oči", ali o tome nekom drugom prilikom.

Хахахахахха е јебо мајку како до сад нисам чуо за тебе +++

Potiskuju me mondenratori, prikriveni rasisti. Čuće se za mene još.

Anketa: Kojeg moda biste voleli da Ogundu pojede?

Facu, on ima najbolji odnos meso/salo - krtina bez masti :))

Anketa: Kojeg moda biste voleli da Ogundu pojede?

Samo ipak od izbora moda zavisi i način pripreme. Tako da treba dobro razmisliti...možda jednog da pohuješ, a jedan za salatu lololo

od mene samo čvarci i slanina... masno, bačvanski :)

od mene samo čvarci i slanina... masno, bačvanski :)

Zyclona može da ispohuje i to sa prezlama lolololo

Brus, drago poglavice, ljucka mast kida, samo da ti kažem.

znam po strijama kako kida :)