Prijava
   

Kapiten

Ubedljivo najluđi lik u ekipi koju obično sačinjava nešto veći broj ortaka. Ne samo da se ističe svojim fiks idejama kojem normalnom čoveku ne bi pale na pamet, već je voljan da bude i glavni ''egzekutor'' istih. Retko se dešava da je neraspoložen, tako da mu je obično jedan od glavnih ciljeva da napravi neko sranje ili dobaci poneku šalu i samim tim podigne ortacima moral na crveno. Hiperaktivna osoba željna akcije. Najzaslužniji za klinačke ludorije koje se pamte do kraja života. Njemu nije potrebna devojka, uvek može da nađe neku ludesiju na kojoj će da isprazni svoj sistem. Kad se napije, postaje drugi čovek...Duplo luđi.

To traje sve dok se ne skrasi, ne nađe neku devojku koju realno ne zaslužuje. Ubrzo on to počinje da shvata, prestaje sa kvalitetnom sprdnjom i predaje kapitensku traku nekom mlađem, klincu koji sledi njegov utaban put.

- Šta je sa tobom? Da nije ćale provalio branik što si lepio loktajdom posle ispravljanja krivine u pijanom stanju, pa rešio da te istambura malo a?
- Ma jok upadoh u kanal.
- Sad je još veća šteta a? Tek ćeš da najebeš znači?
- Neću, neću, biciklom sam išao.
- Nemoj me jebati. Otkud ti bajson?
- Sinoć u gradu bila racija, a ja lična dokumenta ni na mapi. Izvalio me neki pandur dok sam izlazio kroz prozor iz kluba. Pored bila neka ponika i ja šta ću sedaj, šaltaj i štura.
- Aahahah reče mi Bane da je video nekog lika kako beži panduru na bajsu i viče: ,,Veeevericaaa, lisiicaaa, pararararam!''.
- Taj sam! Uglavnom išlo sve lepo dok nisam stigao do lakat krivine. Onako pijan kao dupe, zaboravih da se koči na kotru i tu uprskam stvar. Jebiga, barem sam pobegao.
- Opravdao si svoj epitet. Kapiten - kapitenski, nema šta!

Komentari

Хвала Билиша!

Ovo shvatam kao licnu uvredu.

Тебра, нема потребе. Нигде нисам написао да су то неки дебили, напротив. Позитивно луди ликови који су саставни део сваког друштва, а без којих би све било монотоно.

Ne znam, mene su uvek kapiteni podsećali na konja iz "Životinjske farme"...
+

Животињска фарма? Шта то беше, ужасно ми познато? :Д
Капитени су кева брате, ништа без њих. Иначе, хвала...