Prijava
   

Kezman igra bolje od tebe

Recenica koja je odlucila prvaka sveta u fudbalu za period jul 2006.-jul 2010. godina.
Naime:
Materazzi: "Ej, Zidane, Kezman igra bolje od tebe!"

Komentari

Hahahahaha... +++++

Kežman je dobar čovek i loš fudbaler... +

@Harlekin
Ако је тако, мало је чудно да је на припремама репрезентације успео да се побије са Савом Милошевићем, а пар месеци касније замало и са Видићем.
Не знам дечка, али или је проблем у њему или не ваља нико око њега.
Са друге стране мислим да у своје време, и није био толико лош фудбалер као што се данас верује.

Влајко, теби сам већ дао плус :-)

Imao sam priliku da sedim ispod Kezmana na jednoj prvenstvenoj utakmici Partizana. Tad je igrao u Turskoj. Toliku dozu sujete za 45 minuta koliko je kenjao, nisam u zivotu cuo. Niko mu ne valja, stalno se pita koji su sad ovo igraci koji igraju za Partizan, golman je seljak, selektor je govno, u Istanbulu je bog...bla bla. Sreca pa se premestio na poluvremenu.

Reservoir dog, nismo bili prisutni kada su se dogodili ti incidendi... ko će ih znati... Imao sam prilike da ga upoznam, i ne pričam baš napamet, iako nemam baš mnogo matrijala za procenu, tako da moje reči ne uzimajte zdravo za gotovo. Kao i od ostalih.
black_hole, verujem...ni meni niko od igrača Partizana i Zvezde ne valja.. :)

Hvala svima.
@R.D.
Ti si me i tvojom defom inspirisao da definisem ovu moju davnu provalu.

upoznao sam ga u Sarajevu prije sedam godina kad su igrale BiH i SR Jugoslavija prijateljsku...onako nije los tip....s obzirom da sam ga sreo u kafani nije los sportista jel'....ima mnogo boljih igraca od njega..

ma ne znam kakav je on ko covek...al ko fudbaler i fer plej igrac ako mogu tako da kazem mi se nikako nije svidjao, jos imam jednog ortaka koji smara non stop da je Kezman Bog i Pele pa sam ovo u inat pricao.