Prijava
   

Kića ne ume da promaši

Legendarna rečenica Vladanka Stojakovića, a koristi se kao mjera za preciznost

Pošto sam poslom vezan sa nekim hrvatima, dođem kod njih u firmu i poslije dogovora krenemo mi do magacina. Unutra magacioner viljuškarom slaže palete. Mi ulazimo, on nas još ne vidi, ali se čuje da ponavlja mantru: Kića ne ume da promaši. Ja: ???

Komentari

Pa Kića nije ni mašio... +

@asat
:+)))
To je bio igrač na kojeg si uvek mogao da se osloniš. Danas, nažalost, više nemamo igrača, koji nikada ne podbaci. Možda je Novica Veličković najbliži tome da postane takav igrač.
@Harlekin
Zato Tripković malo-malo pa pogodi neku.

Nekako se mislim da Dule nije umeo sa Tripkom, osećam da mu je ulivao strah u kosti, jer je mnogo bolje igrao u kvalifikacijama kod Dude.
Ali moramo se sada uzdati u njega, jer nam je to jedina klasična "dvojka". Ubeđen sam da kada mu je dan, i kada bi igrali za njega, mogao da sipa i do 40. Takav skok šut (a ne šut-skok) nema niko od belih igrača danas.

@Harlekin
Daj bože da si u pravu, mada je i Paunić dvojka.
Ja sam jedan od retkih, koji veruje i u ovu reprezentaciju, u smislu da može da se osvoji čak i medalja.
Uzgred, spremio sam jednu defku u vezi sa Tripkovićem za danas :-)))))

Paunić je nešto između keca i dvojke. Prilično dobra odbrana sa problematičnim napadom, koji se u poslednje vreme popravio. Videlo se na univerzijadi. Ali neka, konačno da i mi imamo te "male brze" koje nismo imali godinama. Malo smo tanki na krilu, bojim se da će morati Bjelicu da vodi, koji još nije u stanju da igra seniorsku košarku, a odbrana ga ne zanima. Verujem da on nije sposoban da čuva nikog na tom prvenstvu. Videlo se to i juče protiv "Litve".
Prijatelju, u jedno budi siguran, Duda će uraditi najbolje što se može...