Prijava
   

Kineski mobilni telefoni

Jedini telefoni na trzistu koji rade sa dve,tri....ma na sto kartica u isto vreme,malo kostaju i kvalitet im je problematican.Najveci broj modela ima ekran na dodir,koji je obicno sranje,kamere,koje su uvek sranje,malo memorije,ali zato imaju zvuk koji dize iz mrtvih,televizor i radio ,za koje nije potrebno imati slusalice da bi radili.
Trudnicama se kineski telefoni ne preporucuju,zato sto su toliko glasni,da defaultne kineske melodije,mogu da izazovu i prevremeni porodjaj.

Salu na stranu,to su zaista jeftini i upotrebljivi uredjaju,koji zaista sjajno rade sa dve ili vise kartica u isto vreme,sto nijedan brendirani telefon ne moze.Kome ne smeta nesto losiji kvalitet izrade,po niskoj ceni moze da dobije uredjaj ,koji ce ga jako lepo sluziti,a pritom osloboditi nosenja dva ili cak tri telefona!

Komentari

Realno, skoro svi mobilni telefoni se prave u Aziji, aj budi malo specifičniji.

moze Samsung - to ti je npr. brendirani telefon (funkcionise sa 2 kartice, ali sam zaboravio koji model)

Onaj prvi deo mi se svidja, onaj drugi onako... Mada nista nisi slagao +

pošta ih prodaješ?pošto vidim da ih reklamiraš :D

Naravno da se svi prave u Kini,ali se rade kao brendovi.Kineske fabrke koje prave i Nokie,Se,Samsung i sl,izbacuju i svoje modele,koji su potpuno ludi i neverovatno jeftini.
Samsung sa dve kartice je DUO,ali kod njega nisu obe kartice aktivne u isto vreme....Imam ga i kukam!

LotosovCvet
pre sekund!

pošta ih prodaješ?pošto vidim da ih reklamiraš :D

Ne prodajem,ali planiram da kupim!

Знам лика који је купио кинески ајфон за 100 евра и трајао му месец дана... :)

Jebiga,to je rizik!
Postoji jedno pravilo kod kupovine kineza,a ono je ih iskljucivo kupujes kod ovlascenog uvoznika i da ako prezive prvu nedelju,radice vecno...

@Talentovani
Imaš odličan Telefon. Aktivne su ti obe kartice,a kada biraš sa koje ćeš da zoveš, imaš dugmence na levoj bočnoj strani telefona

Nije problem za duom za biranje sa koje ces kartice da zoves,vec sto nisu oba broja aktivna u isto vreme,tj,mozes da primas poziv samo na aktivnom broju....

Možeš da primiš poziv na oba broja,garant. Možda ti je u podešavanjima odabrano drugačije ;)

Sve sam probao,osim ako nije drugaciji softver za Evropu,inace samo zvoni ona kartica koja je aktivna....Nema logike,ali sta je tu je!

Moguće je. Inače,pričam jer ga posedujem.

Ček,ti nisi u Evropi B-)

Ček,ti nisi u Evropi :)

eeeeeee ja imam kinesku repliku Ajfona vec godinu dana, za 70 evra, telefon je VRH :D ima zenske ima sve :)) +