Prijava
   

Kinez

Omiljena mušterija svake izmorene prostitutke zbog činjenice koju su, ne znam kako, da naglasim odmah, naučno dokazali, a to je da polni organ ili bolje reći kurčić kod prosečnog Kineza ispunjava najmanje prostora u gaćama, pa se srećnica kod koje dođe Kinez nakon par obdarenijih, recimo crnaca ili Srba, oseća kao da je na relaks masaži unutrašnjosti pičke štapićima za uši.

- Još jedan čeka tamo i idem kući više, gotova sam. Osamnaest mušterija. Sve neki zahtevni, na nogama više ne mogu da stojim.
- Ja sam već gotova za danas. Trideset dvoje.
- Trideset dvoje. Leptejebo, kako izdržavaš ti da mi je znati?
- Ma došao mi prvo neki Srbin sa močugom, ja rek'o ajde jebiga, šta da se radi, pos'o je pos'o. Čekam drugog reko' valjda neće biti baš neki obdareni kao prvi, kad ono Hrvat. Super. Oni imaju isto one manje, kako kažu, pimpeke. Nakon toga ulazi Đole i kaže mi da je došla tura iz Kine, trideset njih, bili da obiđu Blok Sedamdeset. Ja legla, oni se tamo igrali dole par sati i gotova smena.
- Koliko sreće imaš samo, kad bi meni ovaj poslednji bio Kinez da odspavam sat vremena.
- Pa nisam htela da ti kažem, ali bila sam u WC-u malopre, čeka te tamo neki imalinac, čula sam na engleskom kako kaže ortaku da ga svrbi šlem, a češao se ispod kolena negde. Ćao.

Komentari

Haha!

Baš nekako pitka defkitza :)

udri po kinezima...a sto se tice nauke, to nauka nije dokazala iako postoje kompromitujuca istrazivanja da su im mnogo mali (zapravo, nauka kaze da je to sve statisticki isto i nema velike devijacije ) :) a i ako cemo statisticki, nama i crncima zjaendo u proseku preko 20...vise tome mi doprinosimo nego oni lol :) + tebi naravno :)

Sve go kinez iz Metkovića.

Ćao.

E to se zove lopata buraz :)

E to se zove lopata buraz :)

E jeste, baš je utapkala lolo

zbog činjenice koju su, ne znam kako, da naglasim odmah, naučno dokazali

Врх :)

Ovsebujno, a naročito živina i šašoljivo!
+++

Са дијалозима си зајебо и Френкија.

Са дијалозима си зајебо и Френкија

Fala, mada sad ne znam da li sam ga baš zajeb'o. Dobar je Frenki.