Prijava
   

Klaustrofobija

U pitanju je ono čudno osećanje kojem ste izloženi u trenutku kada pokušate da obučete neki duks ili džemper i kada se desi nešto nepredviđeno. Igrom slučaja, duks ili džemper više nisu vaše, odgovarajuće veličine ali to ne može da se provali odmah. Krenete da se oblačite i onda, najednom - bum! Jedna ruka u rukavu, druga besciljno mlatara, zatečena situacijom, ne može da se snađe a glava zaglavljena u okovratniku. Dok panično pokušavate da se iščupate iz ove nezavidne situacije i borite se za vazduh, dozivate u pomoć, ceo život najednom, u pravim filmskim fleševima prolazi, zapravo protutnjava, pred očima.
Opraštate i najveće grehe i svojim neprijateljima i svojim prijateljima i stignete čak i da se ponadate se u sutrašnjem izdanju Kurira neće da se pojavi slika pod velikim naslovom "Nečuveno" a na kojoj ste vi, zaglavljeni i zarobljeni i pobeđeni od strane omiljenog duksa. Zar po tome da vas pamte?
I upravo u trenutku kada ste se već oprostili od života, u sobu uleće vaš spasilac koji je iz druge sobe začuo vapeće samrtne ropce ("Ne mogu da dišem! AAA! KH-KH!").
Laganim pokretom vas oslobađa od okova pakla i već posle par sekundi shvatate koliko je život u stvari divan.

Komentari