Prijava
   

Ključ za priveske

Ključ koji upane u čupave, kožne, plastične i metalne zajebancije i izgubi se međ njima k'o Palma u kurtoaznom, ili uopšte smislenom razgovoru. Nose ga uglavnom dokone devojke kao javni dnevnik i izveštaj o dosadašnjem životu. Kače na njega sve, od glave svoje omiljene plastične kurve, čitaj barbike, preko kurtona, nosioca prve jebačine, do buđave čarape koju joj je ON ostavio za uspomenu i dugo sećanje, one kobne noći kad ga je gađala pikslom. I parče piksle. Tu su i mede, kuce, mačići, pačići i ceo zoološki vrt krznenih životinjki i ostalih živuljki koje se spominju uglavnom u deminutivu ili nekoj degeneričnoj formi hipokoristika. Ne izostaju ni gumeni ramovi napunjeni slikama, kao da ih u novčaniku nema dovoljno, gipsani izliv Ostroga međ stenčugama, privezak u obliku ključa (dobronamernog čitaoca molim za pojašnjenje ove ideje), pramen njene plave, crvene, crne i smeđe kose, mini japanka sa letovanja u Budvi i masa ostalih čudnih oblika čiji format moj mozak ne podržava.

- Pridrži mi torbekaru, viteže moj, da povratim krv u ovu šlog ruku, jebe me od celodnevnog ljuštenja karfiola.
- Devo jedina, za tebe sve na ovom svetu. Al' u ime sise tvoje, a ljubavi naše, reci mi zašto sirovine za otpad vučeš u ovoj torbici, nit smo grinpisovci, pa da nas je briga, nit smo u tolkom kurcu da skidamo poklopac šahti po gradu.
- Ai, zaštitniče, samo sam ključeve i mobilni stavila, ne znam o čemu govoriš.
- Mila, ili je mobilni pravio Rus, u kom slučaju te ženim, ili si ti kako ja vidim sastavila vizuelni podsetnik svih stvari zbog kojih ja ne vadim mač iz futrole na tebe. Sad paljba kući, i da vratiš mlađoj sestri taj hulahop što ti ta govna pridržava.

Komentari

Jesam čitalac, jesam dobronamjeran ali stvarno ne mogu da ti pomognem.

Au, dobra..baš dobra.

Аи, хвала, имаш привезак од мене. XD